תחושה מוזרה של כבדות ברחם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תחושה מוזרה של כבדות ברחם
    עדנה
    17/12/2019

היי, אני שבוע 16+4ויש לי פתאום מהיום תחושה מוזרה ברחם כאילו כבד לי משהו ברחם כאילו שאני סוחבת שם משהו כבד שמושך למטה . התחושה קצת מלחיצה לא יודעת מה לחשוב . נשמע כמו משהו טבעי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושה מוזרה של כבדות ברחם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה

פרופ` דוד בידר
    17/12/2019

תלונה לא ברורה. צריכה להיבדק כדי להבין מה הכוונה.
    ההגיון שזה קשור להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי בדיקנננהה

עדנה
    17/12/2019

הייתי בus הכל תקין התחושה פחתה אך עדיין קיימת רצו לבדוק לי אורך צוואר רחם לא רציתי כי גם ככה יש לי בחמישי סקירה מוקדמת לא רציתי פעמיים וגינלי. מתי חייב לבדוק צוואר רחם מאיזה שבוע? ומה הדחיפות? שבוע 16.
    כי הרופא והטכנאית היו בשוק שהגעתי לשבוע 16 ולא בדקו לי אורך צוואר רחם. פכם יחידה שעשיתי וגינלי היה בשבוע 5 אולי אז בדקו?
    ושאלה שנייה אין בכלל אפשרות לבדוק אורך צוואר דרך הבטן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי

פרופ` דוד בידר
    18/12/2019

אפשר לבדוק אורך צוואר גם מהבטן ואין שום דחיפות בשבועות מוקדמים.
    לא ברור לי למה שניהם היו בשוק.בשבוע כאלו לא ראיתי כל כך בעיות בצוואר הרחם ולרוב , אם יש קיצור צוואר זה מתחיל מאוחר יותר.
    אני חושב שהכל בסדר אצלך ותחכי לסקירת מערכות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אורך צוואר

עדנה
    18/12/2019

אם בדקו לי אורך צוואר בשבוע 5 זה רלוונטי להמשך כל ההיריון? או שישנו צורך לבדוק בשלבים מאוחרים יותר.
    ואגב ביקשתי מהטכנאית שתבדוק לי מהבטן אמרה שהיא לא אוהבת כי זה לא מדוייק ולכן לא בדקה. אם באמת אפשרי מהבטן ממש מעדיפה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צוואר

פרופ` דוד בידר
    18/12/2019

בסקירת המערכות המוקדמות יבדקו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו