משך זמן סקירה מוקדמת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• משך זמן סקירה מוקדמת
    דקלה
    18/12/2019

שלום, שבוע 16 פלוס עשיתי סקירה מוקדמת בגישה ביטנית. היה נדמה לי שהרופא חיפף בבדיקה, ביצע את הבדיקה רבע שעה במקסימום, לא הסביר כמעט שום דבר, אפילו לא נתן תמונה ותירץ שדרך הבטן לא יוצאת תמונה ברורה. בסוף אמר שהכל בסדר, נתן דו״ח. יצאתי מאוד מאוכזבת. מה דעתכם? האם הבדיקה לא אמורה להיות ארוכה ומקיפה יותר? מה לגבי התמונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משך זמן סקירה מוקדמת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משך

פרופ` דוד בידר
    19/12/2019

סקירה יכולה להיות מהירה על ידי רופא מיומן. העיקר זה לראות את כל מה שצריך לראות.
    היה צריך להסביר לך כל דבר שהוא רואה.
    יכול היה לתת לך גם תמונות.
    לדעתי פנית לסקירה דרך הקופה ואולי בגלל התגמול הנמוך של הרופא כך הוא נוהג.
    לעומת זאת אם היית עושה סקירה תמורת תשלום נכבד ההתנהגות הייתה אחרת אך לא בהחלט היה הבדל בין תוצאות הבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה מחזק את כל שחשבתי

דקלה
    19/12/2019

1. הדבר היחידי שאמר לי בבדיקה: ״הוא במנח ראש״, ״זה ראש״, ״זו גולגולת״, פרט לכך לא הסביר כלום ואמא שלי הגיעה מרחוק במיוחד להיות נוכחת בבדיקה הזו ויצאנו עם טעם מריר. וגם כשביקשתי תמונה בנוסף לכך שאמר שדרך הבטן אי אפשר ולא ברור, אמר: ״תהיה לך תמונה כשהוא ייוולד״ (לא הצחיק אותי בכלל!).
    2. זו אכן בדיקה שבוצעה במסגרת הקופה וזה כ״כ ברור לי שהסקירה המאוחרת תהיה במסגרת הפרטית. מקוה ששם תהיה חוויה מתקנת.
    3. הדבר היחידי שמנחם הוא שאכן מדובר ברופא מיומן ובכיר ואני רוצה להאמין, שתוצאות הבדיקה מהימנות ומקצועיות, וזאת למרות חוסר ההסברים ומהירות הבדיקה, כאמור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה

פרופ` דוד בידר
    19/12/2019

יותר חשובה הסקירה המאוחרת. רוב המקומות בעולם לא עושים סקירה מוקדמת אלא בדיקה בנוסח מה שעשה לך הרופא.
    בפרטי עושים מזה הצגה גדולה.
    אני חושב שאם היה רואה משהוא היה אומר, ככה שבהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההרגעה והיחס הבלתי אמצעי

דקלה
    19/12/2019

תבורכו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העובדה שהבדיקה נעשתה במסגרת ציבורית אינה מצדיקה את התנהלות הרופא,יחד עם זאת אני סבור שהוא ביצע את עבודתו על הצד הטוב ביותר היות והדבר מצוי באחריותו המקצועית

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    21/12/2019

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו