מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משך זמן סקירה מוקדמתדקלה18/12/2019
שלום, שבוע 16 פלוס עשיתי סקירה מוקדמת בגישה ביטנית. היה נדמה לי שהרופא חיפף בבדיקה, ביצע את הבדיקה רבע שעה במקסימום, לא הסביר כמעט שום דבר, אפילו לא נתן תמונה ותירץ שדרך הבטן לא יוצאת תמונה ברורה. בסוף אמר שהכל בסדר, נתן דו״ח. יצאתי מאוד מאוכזבת. מה דעתכם? האם הבדיקה לא אמורה להיות ארוכה ומקיפה יותר? מה לגבי התמונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משך
פרופ` דוד בידר19/12/2019סקירה יכולה להיות מהירה על ידי רופא מיומן. העיקר זה לראות את כל מה שצריך לראות.
היה צריך להסביר לך כל דבר שהוא רואה.
יכול היה לתת לך גם תמונות.
לדעתי פנית לסקירה דרך הקופה ואולי בגלל התגמול הנמוך של הרופא כך הוא נוהג.
לעומת זאת אם היית עושה סקירה תמורת תשלום נכבד ההתנהגות הייתה אחרת אך לא בהחלט היה הבדל בין תוצאות הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה מחזק את כל שחשבתי
דקלה19/12/20191. הדבר היחידי שאמר לי בבדיקה: ״הוא במנח ראש״, ״זה ראש״, ״זו גולגולת״, פרט לכך לא הסביר כלום ואמא שלי הגיעה מרחוק במיוחד להיות נוכחת בבדיקה הזו ויצאנו עם טעם מריר. וגם כשביקשתי תמונה בנוסף לכך שאמר שדרך הבטן אי אפשר ולא ברור, אמר: ״תהיה לך תמונה כשהוא ייוולד״ (לא הצחיק אותי בכלל!).
2. זו אכן בדיקה שבוצעה במסגרת הקופה וזה כ״כ ברור לי שהסקירה המאוחרת תהיה במסגרת הפרטית. מקוה ששם תהיה חוויה מתקנת.
3. הדבר היחידי שמנחם הוא שאכן מדובר ברופא מיומן ובכיר ואני רוצה להאמין, שתוצאות הבדיקה מהימנות ומקצועיות, וזאת למרות חוסר ההסברים ומהירות הבדיקה, כאמור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה
פרופ` דוד בידר19/12/2019יותר חשובה הסקירה המאוחרת. רוב המקומות בעולם לא עושים סקירה מוקדמת אלא בדיקה בנוסח מה שעשה לך הרופא.
בפרטי עושים מזה הצגה גדולה.
אני חושב שאם היה רואה משהוא היה אומר, ככה שבהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההרגעה והיחס הבלתי אמצעי
דקלה19/12/2019תבורכו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
העובדה שהבדיקה נעשתה במסגרת ציבורית אינה מצדיקה את התנהלות הרופא,יחד עם זאת אני סבור שהוא ביצע את עבודתו על הצד הטוב ביותר היות והדבר מצוי באחריותו המקצועית
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי21/12/2019* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)