דחוף...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוף...
    אירנה
    09/06/2008

ערב טוב, רופאים יקרים! הוחזרו לי שני עוברים אחרי שאיבה לפני שבוע וחצי. עוד יומיים צריכה להיות בדיקת דם לראות אם זה הצליח. היום יצא לי גוש דם (קצת אפור, מורכב מגושים קטנים ומוזרים...). אני רוצה לדעת אם זה אומר בוודאות שאיבדתי את ההריון ושהעוברים לא נקלטו או אם יש סיכוי כלשהו עדיין? מה זה יכול להיות? זה יכול להיות עדיין שאריות של השאיבה (שנעשתה לפני שבועיים)??
    תודה רבה! אירנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אירינה

ד''ר דוד ישי
    10/06/2008

זה יכול להיות דימום שקשור בהשרשה, וממש אינו מעיד על כך שלא יהיה הריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו.... תודה רבה!

אירנה
    10/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עןד שאלה על הבוקר

אירנה
    10/06/2008

בוקר טוב! הדימום המשיך והוא מלווה בכאבים כמו של מחזור. בנוסף, עשיתי בדיקת הריון עם שתן (סטוק) ויצא שלילי.מה הסיכויים שהתוצאה הזאת היא נכונה או לא נכונה? זה עדיין לא שולל את הסיכוי להריון? מה היית ממליץ לי? תודה! אירנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התפתחויות

אירנה
    10/06/2008

שלום רופאים יקרים! מאז שכתבתי פה בבוקר, הדימום נהיה יותר ויותר חזק, וגם כאבי הבטן התגברו. מה זה אומר לגבי העוברים, סיכויים להריון וכו' (בהתחשב בתוצאת בדיקת סטיק השלילית של הבוקר)? האם זה משהו שמצריך בדיקה רפואית או אפשר לחכות לבדיקת דם מחר? תודה! אירנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו