החזרת מוקפאים על בסיס טבעי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת מוקפאים על בסיס טבעי
    יסמין
    10/01/2020

היי אני לפני החזרת מוקפאים על בסיס טבעי. בת 27.
    עשיתי בדיקות ביום ה-6 למחזור יצא:
    פרוגסטרון 1.3
    ואסטרודיול 93
    ללא זקיקים מובלים באף שחלה.
    היום- יום 9 למחזור- פרוגסטרון 1.1
    אסטרודיול 132.2
    שחלה שמאלית -11,11,8.
    רירית - 6 ממ
    3 שאלות:
    האם ההורמונים תקינים והעלייה סבירה?
    האם זה ככל שהפרוגסטרון יורד הדבר מעיד על התקרבות הביוץ (או שדווקא לפני הביוץ הורמון הפרוגסטרון עולה?- זה לא ברור לי)
    3. והאם אפשר לדעת מתי אני אבייץ?או שאולי לא יהיה ביוץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרת

פרופ` דוד בידר
    10/01/2020

לפני שמחזירים עוברים מופשרים על מחזור טבעי מקבלים הסבר מרופא המטפל איך התוכנית מתבצעת, מתי הביוץ יקרה וכו׳.
    לפי מה שאת כותבת הרי שלא הסבירו לך כלום אלא אמרו לך לעשות בדיקות ולא לשאול שאלות.
    הביוץ קורה כאשר יש זקיק סביב 20 מ״מ , בערך באמצע המחזור החודשי, כלומר סביב יום 14 מהוסת האחרון.
    האסטרוגן עולה , כמו שאצלך, מערכים נמוכים ועד לערך גבוה סביב 1000
    והפרוגסטרון הוא כל הזמן נמוך.
    1.3ו 1.1 זה אותו הדבר, וזה לא ירידה.
    כאשר הפרוגסטרון עולה ו אסטרוגן מעט יורד, ו זקיק או שנעלם או שהופך לגדול יותר אז מופיע הביוץ.
    את העוברים מחזירים לפי יום הביוץ הוא, למעשה, זהה ליום שאיבת ביציות
    תדרשי מהרופא המטפל שלך הסברים מפורטים על הטיפולים שלך או שתחליפי רופא..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דר בידר על התשובה המפורטת -שאלה נוספת

יסמין
    10/01/2020

תודה דר על התשובה המקצועית וההסבר המפורט, כעת הבנתי שאני עוד רחוקה מהביוץ ושאם כי הבדיקות כעת כך ואני ביום התשיעי...ישלי עוד זמן..מיחידה ההפרייה אמרו לי שאכפת להם רק מהרירית אבל ממך אני מבינה שחשוב התזמון, נכון?
    ושאלה נוספת- קורה שאין ביוץ במחזור למרות שהוא סדיר?
    תודה דר בידר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

פרופ` דוד בידר
    10/01/2020

מי שאמר לך ביחידה שאותם מעניין רק הרירית ,גם הוא לא מבין בתהליכי החזרת עוברים על מחזור טבעי.
    לנשים עם וסת כל חודש יש ביוץ.
    הביוץ דומה ליום שאיבת הביציות.
    את הביוץ מאתרים כפי שהסברתי.
    מי שלא נוהג כך לא עושה נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי דר - תשובה

יסמין
    10/01/2020

מי שדיברה איתי זו אחות ביחידה ויתכן שהיא באמת לא מבינה כלום כי כששאלתי את הרופא במידה ואין ביוץ מה קורה אז הוא אמר לי שבמידה ואין ביוץ לא תהיה החזרה מה שמתיישב עם מה שאתה בדיוק אומר.
    רק שהתביישתי לשאול אותו שאם יש מחזור יכול להיות בכל זאת שאין ביוץ או שבכל מקרה יש כך שהביוץ קורה בכל אופן במידה ומופיעה הווסת.

היכן נמצאת המרפאה שלך ד״ר? והאם אתה מקבל באופן פרטי? והאם ניתן לשוחח עימך בפל?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו