החזרת עוברים בלסטוצים שאלה

מנהל הפורום

פרופ` דוד בידר
פרופ' דוד בידר
פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום
 
  • החזרת עוברים בלסטוצים שאלה
    דריה
    12/01/2020

    פרופסור אשכנזי שלום,
    אני לפני החזרת מוקפא. הטריגר לביוץ היה דקפפטיל אחד.
    הרופא הנחה אותי לקחת סינרל כתמיכה פעמיים ביום.
    שאלותי הן:
    1. האם יש תנאים טובים להשתרשות כשהטריגר הוא דקפפטיל?
    2. האם סינרל מספיק כתמיכה או שיש להוסיף עד משהו?
    3. ממתי לוקחים את התמיכה (בהנחה שהביוץ ביום שלישי ב6 בבוקר)?
    4. דבר אחרון חביב, האם הסינרל לא משפיע לרעה בטיפולים הבאים (מבחינת התגובה להורמונים)?
    תודה רבה לך.

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • ההוראות תקינות הייתי נוטל תוספת תמיכה של אסטרוגן ופרוגסטרון החל ממחרת לטריגר

    פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/01/2020

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


