ווסת לאחר דופסטון לקראת החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ווסת לאחר דופסטון לקראת החזרה
    הילה
    19/01/2020

שלום ד"ר
    במהלך החודש התחלתי סבב טיפול טבעי להחזרת עובר קפוא על בסיס טבעי ללא הורמונים אך משום מה לא הצלחתי להגיע לביוץ טבעי, לכן הוחלט לתת לי 5 ימים דופסטון פעמיים ביום כדי שהווסת תגיע ואכן 4 ימים לאחר שסיימתי את כדורי הדופסטון (יום שישי האחרון) הגיעו הכתמות חומות שהיום לאחר 3 ימים הפכו לדימומים אבל רוצה לציין שמדובר בווסת שונה ודימום קל יותר...
    היום הייתי בבדיקת אולטרסאונד שראו זקיק בגודל 20 ועוד כמה קטנים, בנוסף פרוגסטרון 4.0 ואסטרדיול כ200... עובי רירית 8 ממ השאלה שלי מדוע יש לי דימום והפרוגסטרון עדיין גבוה? האם לא מדובר בווסת? מתי ניתן יהיה להתחיל עם כדורי אסטרופם לקראת החזרת מוקפא?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וסת

פרופ` דוד בידר
    20/01/2020

הפרוגסטרון מעט גבוה , יתכן עקב הדופסטון..
    תחזרי שוב על בדיקת הפרוגסטרון יומיים לאחר הבדיקה הראשונה והוא צריך לרדת , ואז להתחיל אסטרופם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ווסת לאחר דופסטון לקראת החזרה

הילה
    20/01/2020

תןדה רבה על תשובתך.
    האם הזקיקים שנצפו באולטרסאונד לא מדאיגים? רירית הרחם העבה 8 ממ? האם כל זה אמור ליסתדר? או שניתן גם כך להתחיל אסטרופם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למרבה הצער השחלה והרחם שלך עוד לא התאפסו מהטיפול האחרון שעברת המתיני עוד יומיים שלושה ובצעי בדיקה חוזרת

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    20/01/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו