העמסת סוכר ובדיקות נוספות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• העמסת סוכר ובדיקות נוספות
    יעל
    05/02/2020

שבוע הבא נכנסת לשבוע 24 אמורה לעשות העמסת סוכר בגלל כל הוירוסים לאחרונה אני מנסה להימנע מללכת לקופת חולים כשאין צורך ...האם זה בסדר ואפשרי ביום של העמסת הסוכר לבצע גם את הבדיקות השיגרתיות הבאות שעליי לעשות. רק תוהה באיזה סדר לבצע את הבדיקות בכדי שהסוכר שאשתה לא ישפיע על התוצאות..
    (Cbc(blood count
    Urine culture
    (Gct1 hour (50 g
    Urine general
    Cmv
    ברזל
    ובדיקה נוספת שכבר אבצע אולטראסונד. ודבר נוסף האם באמת רצוי לבצע את הבדיקות דם שהעליתי כבדיקות שבשיגרה או שאפשר לוותר ( את הcmv והברזל אני רוצה על דעת עצמי אין לי נוגדנים ולגביי הברזל רוצה לוודא שזה עדיין תקין ושלא נוצר חוסר..תודה אשמח למענה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העמסת

פרופ` דוד בידר
    05/02/2020

זה בסדר לעשות כל הבדיקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

יעל
    06/02/2020

מרחתי משחה אנטיביוטית במשך 11 יום והבדיקות עוד 10 יום מרגע שהפסקתי עם המשחה. זה יכול להשפיע על תוצאות הבדיקות שכתבתי לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

פרופ` דוד בידר
    08/02/2020

לא ישפיע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו