מעקב זקיקים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מעקב זקיקים
    ר
    10/06/2008

אני בת 26 בעלת שחלות פוליציסטיות מטופלת באיקקלומין 2 כדורים והזרעות. בחודש הראשון לטיפול בייצתי ביום ה 15. בחודש השני- ביום ה 17. עכשיו זה כבר חודש שלישי לטיפול והיום (יום ה 16) הזקיק הכי גדול 10*11.(רירית 10 ) חשוב לציין שלא שיניתי את המינון . רציתי לשאול- מה יכולה להיות סיבה לכך שהזקיקים לא מתפתחים כמו בפעמים הקודמות? האם יש סיכויי לביוץ בהמשך? אני ממש מיואשת....
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעקב זקיקים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גונל + מנוגון

דנית
    11/06/2008

דר' שלום,
    אני בת 42 והתחלתי טיפול לפני ivf . יש לי הרגשה שהרופא קצת מעמיס אותי . נתן לי 3 ימים רצופים
    של גונל 300 ואח"כ 4 ימים רצופים של מנוגון 4 אמפולות כל יום. וזה בינתיים. האם זה הגיוני. ובכלל האם יש הרבה הצלחות אחרי גיל 40?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוית ג שלום

פרופ' שחר קול
    11/06/2008

הטיפול הגיוני.
    מן הסתם, היית בביקורת במהלך התקופה.
    יש הצלחות בגיל 42.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ר שלום

פרופ' שחר קול
    11/06/2008

כל חודש - סיפור חדש. אין כל ביטחון שתגובת השחלות תהיה כבעבר.
    בשורה התחתונה - סיכויי ההריון טובים.
    לא להתייאש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו