התקף מיגרנה עם אאורה בזמן טיפולי פוריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התקף מיגרנה עם אאורה בזמן טיפולי פוריות
    שלי
    12/02/2020

אני באמצע סבב טיפול לקראת שאיבה, ואתמול, בפעם השניה בחיי חוויתי התקף מיגרנה עם אאורה, שכלל טשטוש ראיה והפרעה בדיבור, שאחריהם הגיע כאב הראש (הלכתי למיון לשלול בעיות אחרות).
    בד"כ אני סובלת ממיגרנות הורמונליות, ללא אאורה שמגיעות אחת לחודש סביב מועד קבלת הוסת. ההתקף של אתמול היה חריג במאפייניו.

זה מוביל אותי ל - 2 שאלות שקשורות אחת בשניה:

1. האם ההורמונים שניתנים במסגרת הטיפולים עלולים להחמיר את המיגרנה (לא רק מבחינת תדירות ועוצמה, אלא גם כמו שקרה אצלי - מיגרנה עם אאורה לעומת מיגרנות קודמות בלי)?
    2. האם ההורמונים מסוכנים לנשים שסובלות ממיגרנות? ואם כן, מה אפשר לעשות בעניין? הרי לא נוותר על הטיפולים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף

פרופ` דוד בידר
    13/02/2020

1. כל אישה מגיבה אחרת ,למצב המיגרנות ,לתרופות ובהריון. אי אפשר לשלול הדבר אך גם לא ברור שזאת הסיבה למה שקרה לך.
    2. ההורמונים לא מסוכנים עם מיגרנות אך יש ליידע את הרופא המטפל במיגרנות ו שימליץ על הטיפול למיגרנה שלך בזמן הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו