חרדה לגבי ההיריון בעקבות נגיף הקורונה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חרדה לגבי ההיריון בעקבות נגיף הקורונה
    גלית
    16/02/2020

היי אני בשבוע 25 ולא יכולה שלא לחשוב על נגיף הקורונה..אני ממש בחרדה מזה וחושבת מה יהיה כשבעזרת ה' ב31.5 (תאריך משוער) אלד.
    אני פוחדת להיכנס לבית חולים. לא נראה שמשרד הבריאות עושים מה שצריך בכדי למנוע מהנגיף להגיע למדינה קטנה. עצם זה "שממליצים" למי שחוזר מיעד בעייתי להיות בבידוד. זה רק מראה על הרצינות שלהם בנושא. למה אין איזשהו צו כפייה שכל מי שחוזר מיעד בעייתי יהיה חייב להיכנס להסגר... ומלכתחילה למה לא משביתים את הטיסות ליעדים הבעייתיים... לא מבינה למה לא מנסים בכל מחיר לעצור את בואו של הנגיף או לפחות לדחות כמה שניתן אולי יהיה כבר חיסון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה

פרופ` דוד בידר
    16/02/2020

אוקיי
    ננסה לעצור הטיסות
    אפשר ללדת בבית
    נילחם לעצור הוירוס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה צינית

גלית
    16/02/2020

לא הבנתי את התשובה הצינית. כתבתי במלוא הרצינות ציפיתי לתשובה מעט יותר רצינית...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד בידר
    16/02/2020

את שמת לב למה שאת כותבת?
    מה זה צו כפיה ?
    מה זה להשבית טיסות? אני שלשום טסתי לחו״ל.
    צריך להתנהל כפי שהמדינה מחליטה להתנהל ולא
    לנהוג לפי מה שאת כותבת.
    את לא שאלת שאלה אלא כתבת למה ולמה לא עושים.
    את צריכה להמשיל לחיות בשקט ולתת למדינה לעשות מה שהיא מבינה בשקט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדובר על יעדים ספציפיים דבר נוסף..

גלית
    16/02/2020

מה חסר היגיון בזה ? מדובר סך הכל על 4-5 יעדים בעיתיים...זה נראה לי הכי הגיוני...רק היום הודיעו משרד הבריאות שמי שטס לתאילנד סינגפור וכו..ידרש גם לשבת בבידוד 14 יום. וישראלים שכרגע בתאילנד מתרברים שאין שום סיכוי שישבו בבית. והופכים את הנושא לבדיחה. דוגמא למישהי שכותבת שאין שום סיכוי שתישב בבידוד ושזה לא מעניין אותה יש לה דברים לעשות ויש מיליון תגובות דומות. אז אשאל אותך ככה? מה יוצא מההוראות שמשרד הבריאות נותנים אם אין מה שיישם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדובר

פרופ` דוד בידר
    16/02/2020

בנושא זה את צריכה לפנות למשרד הבריאות.
    אנחנו בפורום מהסים לתת יעוץ רפואי או עזרה למטופלות, במידת האםשר, ואנחנו לא משרד הבריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו