מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חרדה לגבי ההיריון בעקבות נגיף הקורונהגלית16/02/2020
היי אני בשבוע 25 ולא יכולה שלא לחשוב על נגיף הקורונה..אני ממש בחרדה מזה וחושבת מה יהיה כשבעזרת ה' ב31.5 (תאריך משוער) אלד.
אני פוחדת להיכנס לבית חולים. לא נראה שמשרד הבריאות עושים מה שצריך בכדי למנוע מהנגיף להגיע למדינה קטנה. עצם זה "שממליצים" למי שחוזר מיעד בעייתי להיות בבידוד. זה רק מראה על הרצינות שלהם בנושא. למה אין איזשהו צו כפייה שכל מי שחוזר מיעד בעייתי יהיה חייב להיכנס להסגר... ומלכתחילה למה לא משביתים את הטיסות ליעדים הבעייתיים... לא מבינה למה לא מנסים בכל מחיר לעצור את בואו של הנגיף או לפחות לדחות כמה שניתן אולי יהיה כבר חיסון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
פרופ` דוד בידר16/02/2020אוקיי
ננסה לעצור הטיסות
אפשר ללדת בבית
נילחם לעצור הוירוס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה צינית
גלית16/02/2020לא הבנתי את התשובה הצינית. כתבתי במלוא הרצינות ציפיתי לתשובה מעט יותר רצינית...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ` דוד בידר16/02/2020את שמת לב למה שאת כותבת?
מה זה צו כפיה ?
מה זה להשבית טיסות? אני שלשום טסתי לחו״ל.
צריך להתנהל כפי שהמדינה מחליטה להתנהל ולא
לנהוג לפי מה שאת כותבת.
את לא שאלת שאלה אלא כתבת למה ולמה לא עושים.
את צריכה להמשיל לחיות בשקט ולתת למדינה לעשות מה שהיא מבינה בשקט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר על יעדים ספציפיים דבר נוסף..
גלית16/02/2020מה חסר היגיון בזה ? מדובר סך הכל על 4-5 יעדים בעיתיים...זה נראה לי הכי הגיוני...רק היום הודיעו משרד הבריאות שמי שטס לתאילנד סינגפור וכו..ידרש גם לשבת בבידוד 14 יום. וישראלים שכרגע בתאילנד מתרברים שאין שום סיכוי שישבו בבית. והופכים את הנושא לבדיחה. דוגמא למישהי שכותבת שאין שום סיכוי שתישב בבידוד ושזה לא מעניין אותה יש לה דברים לעשות ויש מיליון תגובות דומות. אז אשאל אותך ככה? מה יוצא מההוראות שמשרד הבריאות נותנים אם אין מה שיישם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדובר
פרופ` דוד בידר16/02/2020בנושא זה את צריכה לפנות למשרד הבריאות.
אנחנו בפורום מהסים לתת יעוץ רפואי או עזרה למטופלות, במידת האםשר, ואנחנו לא משרד הבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)