הפריה חוץ גופית וזריקות גונאל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפריה חוץ גופית וזריקות גונאל
    לי
    18/02/2020

היי דוקטור ש לי כמה שאלות קודם כל האם לדעתך זריקות בשם גונאל 300 ארבעה ימים ברצף בטיפולים ivf עלול לגרום לגירוי יתר בשחלות מפני שזה מינון גבוה? 300 לזריקה.. לאחר כמה זמן הזריקה מתחילה להשפיע?ף ואפשר לדעת אם יהיה גירוי אולא? שאלה נוספת אם נניח שאני בתולה ומעולם לא קיימתי יחסים אני יכולה לעשות מעקב ביוץ/זקיקים ? אם כן איך המעקב ייעשה חיצונית או פנימית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפריה

פרופ` דוד בידר
    18/02/2020

לא ציינת גיל ולמה את מקבלת המינון והאם זה להקפאת ביציות או למטרה אחרת.
    אם להקפאת ביציות זה בסדר.
    אפשר לבדוק מהבטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפריה חוץ גופית

לי
    18/02/2020

תודה רבה על המענה המהיר
    בת 34 ללא ילדים מתן התרופה היא לטיפולי ivf
    לאחר בדיקות דם לפרופיל הורמונלי ביום הרביעי למחזור הרופא אומר שהבדיקטוץ יצאו לא טובות הרזרבה השחלתית נמוכה מפחדת שמינון זה עלול לגרום לי גירוי יתר מה אתה אומר שכדאי לי לעשות? להתחיל בטיפול ? אני ממש מפחדת כי קראתי על זה דברים שממש גרמו לי לחרדה
    ובקשר אולטרסאונד זה לא מהווה בעיה בטיפול ועלול להטעות את הרופאים שזה מהבטן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפריה

פרופ` דוד בידר
    18/02/2020

אין חשש כיום לגירוי יתר.
    אם ההחלטה לתת מהפינוי גבוה כנראה שזה ערב התקדמות של רזרבה שחלתית נמוכה.
    אפשר לכשות מהבטן ואין דום טעות בזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפריה חוץ גופית

לי
    18/02/2020

יודה לך מאוד על זה
    הרגעת אותי מאוד עכשיו פשוט קראתי באינטרנט מחקרים שגרמו לי כמעט כבר להתחרט מהפחד אבלאם אתה אומר שאין חשש אני סומכת עליך תודה רבה על על המענה המהיר והיחס זה לא מובן מאליו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו