הריון עם דימום מאסיבי ולידה של תינוקת בריאה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון עם דימום מאסיבי ולידה של תינוקת בריאה
    גילה
    29/02/2020

פרופ בידר שלום

היתה שאלה שאני הגבתי עליה גבי המקרה שלי.

לרוב כאשר מגלים בבדיקת בטא הריון ולאחר כמה ימים דימומים כמו וסת אז ההריון לא תקין.

במקרה שלי החל דימום לאחר בטא ראשונה ועקב דימום רב ניגשתי לבית חולים שנאמר לי שאין מה לעשות וזה הפלה עקב כנראה הריון כימי.

הדימום לא פסק והתגבר וניגשתי שוב לבית החולים שם ראו שק הריון שמתאים לשבוע אך נאמר לי שזה אכן הפלה מאיימת.
    והדימום התגבר ולאחר מספר ימים של כאבים ודימום רב נבדקתי שוב אך הפעם ראו דופק תקין.

הדימום היה עד שבוע 37 והריון עם אישפוזים מחשש ללידה מוקדמת. בסוף ילדתי עקב דימום רב בניתוח חירום.

לא היה ידוע כל ההריון מדוע היה דימום מההתחלה ועד הסוף אפילו לא היתה תקווה שזה ישרוד.

האם יש הסבר מדוע קרה לי דבר כזה? נבדקתי על ידי מספר פרופסורים ואף אחד לא הצליח להבין מאיפה הדימום באולטרסאונד. אציין שילדתי ילדה בריאה לחלוטין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה

פרופ` דוד בידר
    29/02/2020

ב 20% מההריונות יש דימומים. אם בדיקת הבטא עולה בסדר אז התקדמות ההריון היא בסדר.
    מה שאמרו לך בבית חוליים בלי להסתמך על בדיקות היו מוטעות.
    יש מצב של היפרדות שליה כרונית ויש עוד סיבות שתליות בשליה וכו׳
    היות ולא יכול לראות את כל הבדיקות שלך אזי היה אחד הדברים שציינתי.
    אין דימום אחד בהריון דומה לשני.
    אני רק יכול לנחש דברים אך אם היה בידי כל החומר הרפואי הייתי יכול לענות בצורה אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו