הוספת לימון לבדיקות העמסת סוכר והטיית תוצאות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הוספת לימון לבדיקות העמסת סוכר והטיית תוצאות
    יעל
    29/02/2020

בהדיקת העמסת הסוכר 50 הביאו לי בקבוק מוכן רציתי להוסיף לימון אך האחות אמרה לי שבבקבוקים החדשים כבר יש תוספי לימון לא הוספתי ןזה בכל זאת היה מתוק..האם בהעמסה של ה100 אוכל בכל זאת להוסיף לימון או שזה יכול להטות את התוצאות? ואם כן לאיזה כיוון לבדיקה תקינה או לא תקינה?
    2. יודעת שבהעמסה של ה100 צריך להיות בצום אך אפשר לשתות מים האם המים לא יכולים להטות את התוצאה לכך שהסוכר בדם כביכול ידולל וזה גם יכול להטות את התוצאות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה

פרופ` דוד בידר
    29/02/2020

יש ללכת לפי ההוראות של הבדיקה ולא לנסות כל מיני התחכמויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכן שואלת.

יעל
    29/02/2020

לכן אני שואלת כי חלק אומרות שמותר לשתות מים בין לבין וגם להוסיף לימון. לכן רוצה לדעת כדי שלא יהיו טעויות. אני רואה שההנחיות שונות בכל קופת חולים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכן

פרופ` דוד בידר
    01/03/2020

נכון, זה שונה ממקום למקום לפי הוראות של החומר שנותנים,
    יש לשאול כל ההוראות את האחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו