הפסקת טיפול IVF בעקבות עליה של הפרוגסטרון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפסקת טיפול IVF בעקבות עליה של הפרוגסטרון
    Sari
    01/03/2020

התחלתי טיפול ivf לאחר כ-12 ימים של זריקות (מנופור גונאל וצטרוטייד) הרופא החליט להפסיק את הטיפול. החודש.. .בגלל עליה של הפרוגסטרון... מה זה אומר.....?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עליה של הפרוגסטרון...

Sari
    01/03/2020

,פרוגסטרון 18.6 .. אין לי מושג למה הרופא החליט לעצור את הטיפול החודש ...מה הסיבה.... היתי כבר ממש בטוחה שעוד יום יומיים תהיה השאיבה....והתכוננתי לזה נפשית אך גודל הציפיה כגודל האכזבה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרופ בידר היקר זו שוב אני

Sari
    01/03/2020

האם אתה חושב שאני יוכל להכנס להריון או שיש לי בעיה???
    עדיין לא דיברתי עם הרופא ואני מאד מודאגת... אני כבר בת 34 ומאוד רוצה ילד משלי מה אתה חושב
    האם הרופא יחליט לשנות פרוטוקול או שזה אבוד? אני כבר התחלתי לחשוב אולי שיש לי איזושהי בעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עליה

פרופ` דוד בידר
    02/03/2020

פרוגסטרון גבוה הוא סימן שהזקיקים עברו תהליכי ביוץ מוקדמים וזה סיבוך של הטיפול .
    יש תרופות שמונעות את התופעה ויש לתת פרוטוקול מתאים.
    זה נכון להפסיק את הטיפול.
    את צעירה ואין סיבה שלא תצליחי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו