ללכת על תרומת ביצית?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ללכת על תרומת ביצית?
    רינה
    09/03/2020

היי
    אני בת 35 מנסה להכנס להריון בשנה האחרונה באמצעות טיפולי פוריות IVF. פרופיל הורמונולי תקין, פרופיל גנטי תקין.

עשיתי חמישה סבבי טיפול: בשניים מהם לא התפתחות זקיקים אז לא נעשתה כלל שאיבה, ומתוך השלושה שנעשה בהם תהליך של שאיבה והחזרה, נכנסתי להריון באחד מהסבבים. עם זאת, ההריון הזה לצערי נפסק בשבוע 9 כי לא נצפה דופק. הסיבה להפסקת ההריון הייתה ככל הנראה בעיה בכרומוזומים של העובר.

לאחר שההריון לא צלח, הרופא שלי אמר לי לשקול תרומת ביצית... אבל זה נראה לי קצת מוקדם, לא? סך הכל מתוך שלוש פעמים שבוצעה שאיבה והחזרה, באחת מהפעמים כן נכנסתי להריון... האם לדעתכם המקצועית יש הצדה לבצע תרומת ביצית או עדיף להמשיך בסבבים נוספים של טיפולי פוריות IVF?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ללכת על תרומת ביצית?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללכת

פרופ` דוד בידר
    10/03/2020

קשה לענות על השאלה בלי לראות איך נראה הפרופיל, מה מינון הגירוי השחלתי ואיך נראו תוצאות המעבדה.
    הרופא שהציע לך תרומת ביציות הסתמך על דברים שהיה צריך להסביר לך ואת צריכה היית להבין.
    מציע שתתיעצי עם עוד רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו