ביוץ ואוביטרל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ ואוביטרל
    אני
    11/06/2008

שלום רב,

אני פוליציסטית ומטופלת באיקקלומין. אתמול עשיתי מעקב זקיקים ונמצא זקיק בגודל 21 מ"מ וכן רירית בעובי 7.2 [צוין ע"י שהביוץ הטבעי שלי התגבר על האיקקלומין-מה זה אומר? ].
    לאחר מכן התבקשתי לבוא להזריק אוביטרל וכך היה. כמו כן נאמר לי לקיים יחסים יומיים אחרי כן בוקר וערב. האם זה הגיוני ? החלטנו בכל זאת לקיים יחסים אתמול [אחרי הזריקה] וכמובן ביום הספציפי שהרופא הדגיש [מחר]. האם יש צורך להמשיך לקיים יחסים גם לאחר מכן בתדירות גבוהה כדי "לכסות"?
    תוכל להסביר בקצרה מה עושה האוביטרל ולמה טוענים שהוא מדייק כ"כ ביום הביוץ ? כמו כן נאמר לי שעוד 14 יום בדיוק אני צריכה לבוא לבדיקת בטא להריון האם זה הגיוני? כ"כ מהר מהזריקה אפשר לגלות הריון ?
    ועוד שאלה אחרונה וסליחה על האורך - לא פעם אני נתקלת בהודעות שאומרות שבמעקב זקיקים נתגלה יותר מזקיק אחד - האם זה בסדר שיש לי זקיק אחד גדול ולא כמה ?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ ואוביטרל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אני

ד''ר דוד ישי
    12/06/2008

בטיפול עם איקקלומין מקבלים בחלק גדול מהטיפולים הבשלה של יותר מזקיק אחד. אם את פוליציסטית אמיתית שלא מבייצת באופן טבעי, גם זקיק אחד בשל זה הישג. האוביטרל מתזמן את הביוץ באופן די מדוייק לכ 36 שעות מרגע שניתן. בדיקת ההריון צריכה להיעשות 14 יום מההפריה ( יום הביוץ ) לכן הייתי מחכה עוד יום יומיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך ושאלה נוספת

אני
    16/06/2008

כתבת שהיית מחכה עוד יום-יומיים. לא הצלחתי להבין למה לחכות ?

נוסף על כך , האם יכול להיות שהריתי ואין לי אף סימן שמבשר על הריון ? האם תמיד יש סימני הריון ?

תודה שוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אני

ד''ר דוד ישי
    16/06/2008

אפשר שיש הריון ללא סימנים.
    הרגישות של הבדיקה בשתן קצת יותר נמוכה לכן צריך לחכות יום נוסף כדי שהרמה של ההורמון תעלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו