מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביוץ ואוביטרלאני11/06/2008
שלום רב,
אני פוליציסטית ומטופלת באיקקלומין. אתמול עשיתי מעקב זקיקים ונמצא זקיק בגודל 21 מ"מ וכן רירית בעובי 7.2 [צוין ע"י שהביוץ הטבעי שלי התגבר על האיקקלומין-מה זה אומר? ].
לאחר מכן התבקשתי לבוא להזריק אוביטרל וכך היה. כמו כן נאמר לי לקיים יחסים יומיים אחרי כן בוקר וערב. האם זה הגיוני ? החלטנו בכל זאת לקיים יחסים אתמול [אחרי הזריקה] וכמובן ביום הספציפי שהרופא הדגיש [מחר]. האם יש צורך להמשיך לקיים יחסים גם לאחר מכן בתדירות גבוהה כדי "לכסות"?
תוכל להסביר בקצרה מה עושה האוביטרל ולמה טוענים שהוא מדייק כ"כ ביום הביוץ ? כמו כן נאמר לי שעוד 14 יום בדיוק אני צריכה לבוא לבדיקת בטא להריון האם זה הגיוני? כ"כ מהר מהזריקה אפשר לגלות הריון ?
ועוד שאלה אחרונה וסליחה על האורך - לא פעם אני נתקלת בהודעות שאומרות שבמעקב זקיקים נתגלה יותר מזקיק אחד - האם זה בסדר שיש לי זקיק אחד גדול ולא כמה ?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני
ד''ר דוד ישי12/06/2008בטיפול עם איקקלומין מקבלים בחלק גדול מהטיפולים הבשלה של יותר מזקיק אחד. אם את פוליציסטית אמיתית שלא מבייצת באופן טבעי, גם זקיק אחד בשל זה הישג. האוביטרל מתזמן את הביוץ באופן די מדוייק לכ 36 שעות מרגע שניתן. בדיקת ההריון צריכה להיעשות 14 יום מההפריה ( יום הביוץ ) לכן הייתי מחכה עוד יום יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך ושאלה נוספת
אני16/06/2008כתבת שהיית מחכה עוד יום-יומיים. לא הצלחתי להבין למה לחכות ?
נוסף על כך , האם יכול להיות שהריתי ואין לי אף סימן שמבשר על הריון ? האם תמיד יש סימני הריון ?
תודה שוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אני
ד''ר דוד ישי16/06/2008אפשר שיש הריון ללא סימנים.
הרגישות של הבדיקה בשתן קצת יותר נמוכה לכן צריך לחכות יום נוסף כדי שהרמה של ההורמון תעלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)