שימוש בגינרה למשך 9 ימים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שימוש בגינרה למשך 9 ימים
    מטופלת
    03/04/2020

היי פרופסורים..
    הייתי לקראת תהליך הפרייה אצלך בפרופ אשכנזי.. ולאור המצב בעולם ההליך לצערי נדחה. אני לאחר כריתת חצוצרה שמאלית (נוזל)ומיד לאחר הניתוח נקבע פרוטוקול ובו אני לוקחת במשך 10 ימים גינרה מקבלת מחזור ונוטלת את התרופות שנדרשתי לרכוש,ורכשתי. .. כשהבנתי שהטיפול הולך להדחות כבר הייתי ביום הראשון של המחזור התקשרתי אליך לעדכן ואמרת לי שאקח שוב למשך 10 ימים גינרה כדי לייצר שוב מחזור וביוץ (לקחתי למשך 9 ימים)אחרי שלושה ימים בערך קיבלתי שוב מחזור בתאריך: 21.3 ובנתיים עברו כבר 14 יום ואני מנסה להיכנס בנתיים בהליך טבעי לפחות מנסה.. למה אני עדיין לא מבייצת?! אני בדרך כלל מבייצת ביום ה13 מחזור כל 28 וזה עדיין לא קורה אני גם לא רואה עלייה בהורמון הביוץ בסטיקים.. יש מצב שהגלולות האלה יגרמו לי לא לבייץ החודש או שמדובר בהליך הגיוני שאולי דוחה לי את מועד הביוץ?! אשמח תשובה בהקדם אני כבר שנה וחצי מחכה להריון וקצת מיואשת
    תודה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בגינרה למשך 9 ימים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש

פרופ` דוד בידר
    03/04/2020

לקיחת גלולות מנעה תהליכי ביוץ וכאשר התחלת שוב וקיבלת וסת ב 21.3, החלו שוב תהליכי ביוץ.
    לפי החישוב , זה נכון שאת ביום ה 14 ויתכן שהביוץ יהיה בימים אלו.
    צריכה להמשיך לבדוק בסטיקים או לעשות בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון ואז נגיד לך מה קורה בדיוק.
    אך עקב המצב תבדקי שוב בבדיקה הביתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו