מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רירית אחרי טיפל הורמונלי 8.5 מ"מאורלי04/04/2020
היי,
לאחר הפלה הרירית שלי היתה 5 מ"מ ולא היה לי מחזור.
קיבלתי טיפול הורמונלי והרירית הגיעה ל- 8.5 מ"מ (לא סדירה) עם אסטרדיול 10000 ופרוגרסטרון 0.8. הרופא המליץ שיגיע המחזור ואז נבחן את הרירית ונעשה היסטרוסקופיה אבחניתית.
האם ללא טיפול הורמונלי כלעיל הרירית תוכל להגיע לעובי זה או למשהו שקרוב לזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית
פרופ` דוד בידר04/04/2020במחזור רגיל, בתהליכי ביוץ תקינים הרירית צריכה לגדול טוב ואם יש אי סדירות משמע שיכולה להיות בעיה שקרתה אחרי גרידה ועש לבדוק המצב בהיסטרוסקופיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבינה אבל
אורלי04/04/2020אני מבינה אבל אני מנסה להבין מה התכלית
בטיפול ההורמונלי ובמספרים האלה.
האם זה אומר שההורמונים שלי לא יוכלו לייצר רירית בעובי כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני
פרופ` דוד בידר04/04/2020ההורמונים שלך צריכים ליצור רירית טובה ואם לא אז יש בעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי מחזור
אורלי10/04/2020היי,
קיבלתי אתמול מחזור מאוד דל והיום כבר אין לי דימום בכלל.
מה יכולה להיות הסיבה לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
המלצה של הרופא שלך ראויה בהחלט יש מקום חשקול ביצוע היסטרוסקופיה כדי לתת מענה הולם לתופעות המחזור שלך
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/04/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה פרופ' אשכנזי
אורלי14/04/2020הרופא שלי המליץ על היסט', ועשיתי כן, אך לא מצאו שום חסימה או הידבקות או שום דבר שאמור להפריע.
מה יכולה להיות הסיבה לדימום המועט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יתכן ורירית הרחם אינה מגיבה להליך ההורמונאלי באופן אופטימאלי בערבות הרקע שציינת
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי15/04/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה פרופ' אשכנזי ופרופ' בידר
אורלי27/04/2020אני רוצה להודות לכם על התשובות האלו, אני מאוד מעריכה את זה.
נבדקתי והרירית שלי בעובי מתאים (9 מ"מ) אך אינה תלת שכבתית.
האם יכול להיות שבעקבות כל הפרוצדרות שעברתי שכבה אחת נפגעה לצמיתות באופן כזה שאינה יכולה להחלים ובגלל זה יש רק שתי שכבות לרירית? ואולי גם בגלל זה המחזורים שלי דלים?
תודה,
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
פרופ` דוד בידר27/04/2020מחזור דליל מרמז על פגיעה בשריר הרחם ולכן גם פגיעה ברירית שצריכה לגדול על השריר אך לא יכולה בגלל הפגיעה.
בכל אופן יש לנסותלהרות גם ברירית זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה פגיעה בשריר?
אורלי27/04/2020היי,
מה הכוונה פגיעה בשריר? האם יש משהו שאני יכולה לעשות לגבי זה? לנוח או משהו כזה? ממה יכולה לנבוע פגיעה בשריר הרחם?
תודה,
אורלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)