שאלה בנושא ביוץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה בנושא ביוץ
    מור
    22/04/2020

שלום רב

אתמול עשיתי בדיקת ביוץ ביתית ויצא חיובי, היום שוב עשיתי ויצא שלישי משערת שניגמר הביוץ האם אני צודקת? אם הבדיקת ביוץ יצאה שלילית זה יכול להעיד שלא הושג הריון?
    (הריון קודם שלי גיליתי רק כי שבוע שלם בדיקת ביוץ יצא חיובי ובסוף עשיתי בטא שיצא חיובי).
    ביום שבת היו לי הפרשות שקופות נמתחות כאלו והייתי בטוחה שמדובר בשאריות זרע ולא ביצעתי בדיקת ביוץ:( יכול להיות שטעיתי שזה שאריות זרע וזה הפרשות של ביוץ איך מבדילים? למרות שלעולם לא היה לי כזה דבר של שאריות זרע מבולבלת נורא.
    בנוסף יש לי כאבים חזקים בצד שמאל של הבטן תחתונה כיון השחלה ורגישות חזקה מאודד בחזה...יכול להעיד על משהו? אני אחרי הפלה וממש מחכה לבשורות טובות 🙏

תודה רבה על המענה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בנושא ביוץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה

פרופ` דוד בידר
    22/04/2020

הבדיקה של הביוץ יכולה להיות חיובית ולהיות חיובית כל הזמן או לא. זה לא משהוא קבוע.
    ההפרשות הן לא זרע.
    את הכאבים - צריך בדיקת רופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה בבקשה

מור
    23/04/2020

אז אם ההפרשות הן לא זרע, זה אכן מעיד על ביוץ?
    זה ממשיך לא פעם ביום לפחות בשבוע האחרון וגם היום. יש לי גם כאבים בבטן תחתונה בשחלות יש קשר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ` דוד בידר
    23/04/2020

צריך להיבדק על מנת להבין מה יש לך בדיוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו