פוליפ ברחם לאחר היקלטות ובזמן לידה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פוליפ ברחם לאחר היקלטות ובזמן לידה
    נורית
    06/05/2020

שלום פר בידר.
    אני בשבוע 36 היריון ivf אי פוריות לא מוסברת ( נקלטתי בהחזרה שלישית בסיס טבעי). לפני שנקלטתי היה פוליפ ברחם שהוסר בניתוח למקרה שמפריע... בדיעבד לא הפריע כי גם אחרי ההוצאה לא נקלטתי.
    בכל מקרה לאחר שנתיים שכבר הייתי אחרי שאיבה. והייתי במהלך ההחזרות. בחודשיים שלפני ההחזרה שצלחה הייתי באה למעקב זקיקים ופתאום הטכנאית כל פעם לפני הביוץ הייתה אומרת לי ששוב נראה חשד לפוליפ אך אולי זאת הרירית לא הייתה בטוחה. התייעצתי עם הרופא שניתח אותי להוצאת הפוליפ והוא אמר כל עוד בימים הראשונים למחזור לא נצפה כביכול "הפוליפ" זה לא פוליפ שכנראה רירית מעובה או התקפלה וכו....וכך באמת במשך חודשיים ראו את הפוליפ רק כשהייתי בסמוך לביוץ כשהרירית עבה... בימים הראשונים תמיד נראתה סדירה.
    הרופא שלי העדיף שלא אבצע את ההחזרה למקרה שזה כן פוליפ וזה כן מפריע לא רצה לבזבז עוברים רצה שאעשה היסטרוסקופיה אני שנמאס לי למשוך זמן החלטתי שמבצעת החזרה ואכן נקלטתי.
    שאלתי עכשיו כזאת:
    נניח וזה אכן היה פוליפ. בלידה הם יראו את זה? זה משהו שמוציאים בכל מקרה תוך כדי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוליפ

פרופ` דוד בידר
    07/05/2020

לא רואים בסמן הלידה.
    מציע לך לשכוח מנושא הפוליפ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו