אסטרופם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אסטרופם
    יעל
    08/05/2020

שלום, לאחר 2 הזרעות עם פרגובריס ואוביטרל, הראשונה הצליחה אך הסתיימה בהפלה בשבוע 8, השניה לא הצליחה. כעת לפני ניסיון נוסף. במצב רגיל המחזור שלי כל 25-28 יום. אבל עם פרגובריס, ההזרעה מתבצעת כבר ביום 8. בשל כך המליצו לי הפעם על 3 ימים של אסטרופם החל מיום 2 למחזור ורק לאחר מכן פרגובריס. מה ההיגיון העומד מאחורי זה? היות וההזרעה הראשונה הצליחה יש באמת משמעות להארכת הזמן עד הביוץ? במידה ואני מקבלת מחזור בערב, האם יום 2 נחשב כבר למחרת בבוקר או שיש להמתין יום נוסף עם התחלת האסטרופם? (כלומר יום וחצי מתחילת המחזור). המון תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטרופם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטרופם

פרופ` דוד בידר
    08/05/2020

אסטרופם יכול למנוע ביוץ ואולי הרופא המטפל מעוניין בשיטה כזו של איפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטרופם

יעל
    08/05/2020

תודה על המענה.
    קיבלתי מחזור הערב, בינתיים ממש התחלה, מאמינה שיתגבר במהלך הלילה.
    האם להתחיל אסטרופם מחר או מחרתיים? מה נחשב יום 2?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטרופם

פרופ` דוד בידר
    08/05/2020

מחרתיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטרופם

יעל
    08/05/2020

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו