מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תוצאות בדיקה שבוע אחרי הזרעהאירית12/06/2008
רופאים שלום!
אודה לתשובתכם המלומדת למקרה שלי:
17/5 וסת אחרונה (יום1)
21/5 עד 29/5 זריקות של פיורגון של 50 יחידות כל יום
29/5 ועד 1/6 המינון עלה ל-75 יחידות
2/6 אוביטרל אחרי שנצפה זקיק אחד בגודל 22 ורירית 10 מ"מ.
3/6 הזרעה + יחסים בוקר למחרת
ביצעתי בדיקת דם אתמול, 11/6 והתוצאות הן:
פרוגסטרון 36.6, אסטרדיול 750.
אציין שבמהלך הימים של הזריקות ביצעתי בדיקות דם על בסיס יומי, בהן נראתה רמה קבוע נמוכה של פרוגסטרון (בין 3 ל-4 ) ועליה ברמת האסטרדיול מ300 ועד 700 (כשהייתה נסיגה קלה ברמת האסטרדיול - ירד ב80 יחידות - הוחלט להגדיל לי את המינון ואז הייתה שוב עליה עד ה-700 יום לפני האוביטרל).
שאלותי האם תוצאות הבדיקה שביצעתי שבוע לאחר ההזרעה מעידות שהיה ביוץ תקין ויש מקום לקוות שההריון יקלט?
2. במהלך ההריון הראשון שלי, שהושג ע"י איקקלומין, בבדיקה מקבילה שבוע אחרי הביוץ היה פרוגסטרון 48 ואסטרדיול 1700. איך אפשר להסביר את ההבדל הגדול באסטרדיול? (כל הבדיקות נעשו במכבי, לא עברתי מעבדה).
תודה מראש וסליחה על המגילה...:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך
אירית12/06/2008תיקון קל (לא יודעת אם משמעותי) - אחרי הגדלת המינון האסטרדיול הגיע ל-800 יומיים לפני ההזרעה. ועכשיו הוא 750. האם זה תקין? האם העליה שלו אז מוסברת ע"י ההורמונים שהזרקתי והמצב ה"בסיס" שלו עכשיו הוא על בסיס טבעי, אם אפשר להתבטא כך...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
חסוי12/06/2008דובר בפרוטוקול ארוך מאוד,דקא 0.1למשך 23 יום.גונל F 6 ימים ,מנגון ואויבטרל,האם בהתאם לנתון נוסף זה הערכים שציינתי בהתאם ליום ה23 למחזור תקינים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירית שלום
פרופ' שחר קול12/06/2008היה ביוץ ולכן יש סיכוי להריון.
אין מקום להשוות למחזור קודם שכן התגובה השחלתית שונה לחלוטין.
הבדיקה כעת תקינה לגבי ביוץ של זקיק אחד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לעינייני
אירית15/06/2008דוקטור שלום,
רציתי את דעתך על הממצאים הבאים:
ביום ה-10 מההזרעה הופיעה הפרשה בצבע ורוד בהיר בכמות מזערית מאד. אתמול, ביום ה-12 להזרעה הופיע כתם ורוד נוסף ואחריו כתם חום בהיר. מאז כלום.
האם אלו לדעתך סממנים לוסת הקרובה ובאה (כבר מיום ה-10? בדרך כלל אני מקבלת וסת 14-16 ימים מיום הטיפול שלא מצליח) או שזה הדמם המיתולוגי של ההשתרשות (הלוואי) או מה?
אני יודעת שאני צריכה לחכות בסבלנות רק עוד כמה ימים, אבל אשמח לשמוע את דעתך לגביי העיניין.
מראש תודה על זמנך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירית שלום
פרופ' שחר קול16/06/2008ההשתרשות אמורה לקרות כ - 6 ימים לאחר ההפריה.
אין לדעת בשלב זה מה בדיוק קורה.
כל השערה היא בגדר ניחוש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)