מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גירוי בגרון בעקבות ניתוח קיסרי חירוםגילת08/06/2020
מאז הלידה (עברו 6 ימים) שהייתה בניסיון ללדת טבעי עם אפידורל פיטוצין וכל שאר הכיף בסוף זה נגמר בקיסרי חירום. יש לי גירוי בגרון שמציק לי מנסה שלא להשתעל. בכל מקרה האם זה יכול להיות מהחומרים? האם הם מגיעים לריאות? מה יכולה להיות הסיבה לכך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר08/06/2020גירוי בגרון יכול להיות מסיבות שונות. יכול להיות שמתפתחת דלקת, יכול להיות מחומרים שונים.
צריך לחכות ולראות מה קורה ביומיים הקרובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בגרון?
גילת08/06/2020אתה אומר שיכול להיות התפתחות של דלקת בגרון? או ריאות?
כדאי לקחת זינט למניעה לכמה ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת
פרופ` דוד בידר08/06/2020מה שאמרתי שזה יכול להיות סימן לכל מיני דברים ושצריך לחכות יומיים לראות האם זה נעלם או לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשיחתנו ... .פר בידר....
גילת10/06/2020פתאום התחלתי לפחד שאולי זה שעלת ויש לי תינוקת בת שבוע וחצי בבית...
אז אמנם זה הולך ובא אבל איך אזהה אם לתינוקת יש שעלת?
אם נניח משתעלת פעמים ביום? מה הסימנים לתינוק עם שעלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסףףףףףףףף
גילת10/06/2020עשיתי חיסון שעלת בשבוע 36 וילדתי בשבוע 39+6 .
האם זה שולל הידבקות שלי בשעלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר10/06/2020זה לא שעלת וכתבתי לך לחכות נספר ימים לראות מה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסבירה את עצמי אולי קצת חופרת..מתנצלת
דנית10/06/2020שרשמתי אם נניח משתעלת פעמיים ביום לא התכוונתי עליי אלא על התינוקת.
לי יש יחסית הרבה גירויים בגרון ופשוט את רוב השיעול אני לא מוציאה אני נמנעת מלהוציא . נניח היום עד שתיים לא הרגשתי את הגירוי ומשתיים עד עכשיו שבע וחצי מרגישה את הגירוי הזה בעת דיבור פתאום מתפרץ לי שיעולון גם לא בדיבור בעיקר בדיבור.
איך אפשר להיות בטוחים שזה לא התחלת שעלת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוסיף גם שהגירוי לא קיים בשעות הלילה אך תופס אותי בשעות היום
דנית11/06/2020מציינת שהגירוי בגרון לא קיים בשעות הלילה אך תופס אותי במשך היום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לשעלת אין העדפה לשעות לילה או יום,המחלה והשיעור הקשה מצויים כל הזמן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי11/06/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתסחיף ריאתי
דנית14/06/2020האם תופעת הגירויי שגורם לשיעול זה יכול להיות תסחיף ריאתי ?
זה דבר שעכול לקרות לאחר שבועיים מהלידה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לא נראה סביר
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי14/06/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)