ערכו של FSH בפרופיל ההורמונלי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ערכו של FSH בפרופיל ההורמונלי
    דנית
    11/06/2020

שלום לכם
    גילי 45 ועוד 7 חודשים ויצא לי FSH שערכו 17 בבדיקה של פרופיל הורמונלי בווסת - אתמול
    רציתי לברר 2 דברים
    1.האם זה משהו שיכול להשתנות "לטובה" בווסת של המחזורים הבאים - כלומר האם יכול להיות מצב שבווסת של במחזור הבא ערכו של הורמון זה יהיה נמוך מ-17, לדוגמא 15, או לא סביר שמצב כזה יקרה?
    2.האם מצב נפשי יכול להשפיע על התוצאה?לדוגמא, אם רבתי עם בעלי בערב שלפני הבדיקה והלכתי לבדיקה עצבנית - זה גם יכול להשפיע לרעה על התוצאה או שאין שום קשר בין זה ובין התוצאה שהתקבלה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערכו

פרופ` דוד בידר
    11/06/2020

1. ההורמון עולה בהדרגה ככל שפעילות השחלתית יורדת וזה דבר שלא משתנה לטובה.
    2.מצב נפשי לא משפיע על ההורמון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי ערכו של fsh עשוי להיות 20?

דנית
    11/06/2020

אז כמו שציינתי היה לי אתמול fsh שערכו 17 בפרופיל ההורמונלי אתמול כשגילי 45 ועוד 7-8 חודשים.
    לפני 7-8 חודשים בגיל 45 בדיוק ערכו היה 8
    כבר לא אעשה פעם נוספת בדיקת פרופיל,אבל לפי הנתונים שציינתי,יש אפשרות להעריך מתי,בעוד כמה חודשים בערך ערכו עשוי להגיע ל-20?
    חשוב לי לדעת זאת כי כשזה יהיה 20-אצא מתוך הנחה שאפסו הסיכויים להריון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה

פרופ` דוד בידר
    11/06/2020

אין הבדל בין 17 ל 20.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו