מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דיווח על הופעת מחזור לפני החזרת מוקפאיםמישהי22/06/2020
שלום רב,
צפויה להחזיר מוקפאים בקרוב.
העניין הוא שאני צריכה לדווח מתי אני מקבלת מחזור. וזה לא ככ ברור אצלי..
המחזור שלי סדיר. כל 25-28 ימים. העניין הוא שיש פעמים שאני מבחינה בדימום טרי, בעיקר בניגוב. ושם זה מסתיים. יכולים לעבור כמה ימים שיש ממש מעט דם טרי בניגוב או כתמים חומים ורק לאחר מכן יש דימום של מחזור שנמשך עד חמישה ימים...
השאלה מתי זה נחשב שקיבלתי ומתי לדווח לרופא המטפל?
היום למשל היה בבוקר מעט דם בניגוב וזהו. מעט כתמים חומים שכנראה ימשכו בימים הקרובים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר22/06/2020לא ציינת האם ההחזרה היא במחזור טבעי או במחזור תחליפי, כלומר בעזרת טיפול תרופתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור טבעי
מישהי22/06/2020תודה על המענה המהיר והאדיב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור
פרופ` דוד בידר22/06/2020אז מה שצריך לעשות זה בדיקת דם ,מחר ,לאסטרוגן ופרוגסטרון .
לפי התוצאה אפשר לדעת איך להמשיך הלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם אסטרוגן ופרוגסטרון
מישהי22/06/2020היי,
עשיתי את הבדיקה הזו לפני מספר חודשים, אחזור עליה שוב מחר ליתר בטחון..
התוצאות של הבדיקה הקודמות היו:
פרוגסטרון - 1.52
אסטרוגן - 193
האם תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות
פרופ` דוד בידר22/06/2020זה בדיקות המתאימות לוסת.
צריך להמשיך לבדוק לפי התוצאות כשזו היא ההתחלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות
מישהי23/06/2020היי פרופ',
עשיתי היום את הבדיקות כפי שהמלצת.
אסטרוגן - 244
פרוגסטרון - 4.6
מה המשמעות של ערכים אלו?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות
פרופ` דוד בידר23/06/2020לפי תוצאה אחת קשה לדעת באיזה שחב.
הפרוגסטרון גבוה וזה יכול להיות לפני קבלת וסת.
תחזרי מחר או מחרתיים על הבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. שאלה נוספת בנושא
מישהי24/06/2020מה הסיבה בעצם לדימום קדם וסתי?
האם זה יכול לפגוע בסיכויים להרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
פרופ` דוד בידר25/06/2020אני לא יודע מה את מתכוונת לדימום רגם וסתי.
זה לא שייך לסיכויים להצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה
מישהי25/06/2020היי,
התכוונתי שזה מאוד מוזר מה שקורה לי בגוף בשנה האחרונה.
לפני כן מעולם לא קרה לי. לפני שאני מקבלת מחזור יש בדרכ יומיים בהם יש דם טרי שמופיע רק בניגוב. הדרך של הגוף לאותת לי שבקרוב אני צפויה לקבל מחזור. ובאמת אחרי יומיים שלושה אני מקבלת.
השאלה שלי מדוע זה קורה?
זה התחיל לפני כשנה.
לפני כן זה לא קרה לי מעולם. ביום שבו היה מתחיל דימום זה היה גם תחילתו של המחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכוונה
פרופ` דוד בידר26/06/2020זה קשור לפעילות ההורמונלית שלך ואין לזה שום חשיבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)