לאחר החזרת מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לאחר החזרת מוקפאים
    חפ
    12/06/2008

ערב טוב
    אני בת 36, אתמול החזירו לי 4 עוברים מוקפאים ("הסכמתי" לאחר הבנה שהסיכוי בהצלחת הטיפול למוקפאים נמוך הרבה יותר מההצלחה בטריים) יש לי מס' שאלות:
    האם ניתן להמשיך בפעילות גופנית רגילה ?(אני עושה הליכות בכל יום כשעה) או עדיף לעשות הפסקה בשבוע וחצי הקרובים?
    אני לוקחת 5 נרות בכל יום +3 כדורי פרגנובה + זריקת ג'סטון יום כן יום לא + מפסיקה את כדורי הדקסמטזון בהדרגה...
    האם הפסקת כדורי הדקסמטזון יכולים להשפיע בדרך כלשהי על התהליך?
    אין לי מצב רוח ואנ ימרגישה לאחרונה רע נפשית- האם קשור לכל הכדורים/זריקות ואם כן, מתי אמור לעבור? מתי אמורים להפסיק עם כל התמיכה?
    אני ממש לחוצה שייקלט לי יותר מעובר אחד..האם לטעמך לדבר עם הרופא שלי בכדי להוריד את מינון הזריקות או שאין קשר בין כמות העוברים לזריקות?
    האם יש משהו מומלץ נוסף שעליי לעשות מלבד כל האמור לעיל?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר החזרת מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חפ שלום

פרופ' שחר קול
    13/06/2008

ניתן להמשיך בפעילות גופנית.
    הפסקת דקסמטזון לא תשפיע על התהליך.
    התמיכה לא אמורה להשפיע על מצב הרוח.
    אם יש הריון יש להמשיך בטיפול עד 7 שבועות ממועד החזרת העוברים.
    אין קשר בין הזריקות למספר העוברים.
    עצות: המשיכי בחיי השיגרה שלך. חיזרי לכל הפעילויות הרגילות, קחי הטיפול כסידרו וקווי לטוב!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חפ
    13/06/2008

תודה רבה רבה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו