לד"ר ישי - זקוקה לעזרתך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי - זקוקה לעזרתך
    לימונית
    12/06/2008

לד"ר ישי המקסים שלום רב,

בעקבות השיחה הטלפונית איתך אתמול, הבנתי שקודם כל, על מנת להחליט שמדובר בהיריון מחוץ לרחם, אתם מחכים להגיע לבטא בערך של 1000 לפחות, ואתם קובעים זאת ודאית במידה ולא נראה שק היריון באולטרסאונד.
    ברצוני לדעת, במידה ואכן כך, מתי מחליטים על ניתוח?:

1) האם רק לאחר שרואים איפה ממוקם העובר? או שבמקרה כזה את מיקום העובר ניתן לראות אך ורק במהלך הניתוח?
    2) ואם העובר ברחם, מתי אז יכולים להביא לסיום ההיריון הלא תקין (ובאיזו דרך)?

3) כמה זמן לאחר ניתוח להפסקת ההיריון ניתן יהיה לחזור על תהליך הטיפולים מחדש?

4) כמו כן, ברצוני לדעת האם צריך לעבור את הועדה להפסקת היריון?

תוצאות הבטא מהיום: 12/6/08: 535

היום עשיתי בדיקת בטא וגם בדיקת U.S שנעשתה ע"י ד"ר ברדיצ'ב.
    כמובן שלא נראה שוב שום דבר למעט איזה אזור שהם ראו איזה משהו לא סדיר, נדמה לי ברירית הרחם.
    בינתיים נאמר לי שהבטא עלתה ל-535, ושאגיע לבדיקת בטא נוספת רק ביום חמישי הבא - ה-19/6.
    כמו כן נאמר לי שאם יהיה לי דימום חזק או כאבים חזקים - שאגיע למיון.

(דרך אגב, הבדיקות שנכנסו לאתר האינטרנט של הכללית מהיום אינן של בטא, אלא דומות לבדיקות של מעקב זקיקים) - לא יודעת אם כך מאיפה הן ראו את הבטא? (בד"כ הבדיקה נכנסת לאתר ואני יכולה לצפות בה).

האם ההזמנה ליום ה' הבא היא לא קצת רחוקה?
    מה עוד שממשיכים לי כאבים שמופיעים בכל מיני צורות ובכל מיני מקומות - בטן תחתונה, בצדדים, כולל כאבים בחזה (אכן נראה לי בחזה ולא שד), ובגב - כל פעם אני מרגישה עוצמות וצורות אחרות של כאב, וכאב בצד ימין מתחת לצלעות, שהיה לי כבר מלילה לפני ערב החג.

בעיה נוספת שקיימת ומלחיצה היא איך מגיעים למיון? הבנתי שהיום המוקד לא יכול להפנות אותי, רופא משפחה אינו נמצא בישובי כל יום ואין לי מושג מה לעשות אם זה באמת יהיה דחוף? האם אתה יכול להמליץ לי על הדרך שאוכל לעשות זאת במהרה, ומבלי שאצטרך לשלם אגרת מיון?

אני מודה לך מאוד על כל העזרה והדאגה
    מחכה לתשובותיך,
    לימונית

שוב תודה לך על היחס הנפלא,
    לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר ישי - זקוקה לעזרתך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    13/06/2008

זה לא המקום וזאת לא הדרך . תקשרי אלי 0544505825

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתי אפשר להתקשר מבלי להפריע?

לימונית
    13/06/2008

לד"ר ישי,

ראשית, תודה תודה ועוד אלפי תודות לך על היחס האישי שאני זוכה לו ממך.

אני מודה לך על הטלפון, אבל מעוניינת לא להפריע לך, ולדעת מתי אוכל להתקשר לשוחח איתך?
    (אני משערת שהתכוונת רק ליום א' והלאה - אז אשמח לדעת באיזה שעות זה פחות מפריע.

בנוסף, בינתיים, לאחר שהבנתי שאני צריכה לחזור לקלקסאן, נכנסתי לחשש מסוים, מכיוון שהרי יש פחד שיהיה לי דימום חזק, ובכלל, במידה ויהיה ניתוח אז בטח אצטרך להפסיק קודם לכן. אני שוב מתייעצת איתך לגביי עניין זה.

אחכה לתשובותיך
    ושתהיה לך שבת שלום
    בתודה ענקית
    לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דוד ישי
    13/06/2008

אני רוצה לשנות את ההוראות שקבלת. לכי לעשות שוב בדיקת ביום א' והתקשרי אלי כאשר תהיה לך תשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לימונית
    13/06/2008

האם אתה מציע שאבוא לכרמל, או שאנסה לעשות את הבדיקות דרך מרפאת הבית, כדי לא ליצור מצב לא נעים עם צוות היחידה בכרמל? (למרות שזה אינו יום לקיחת בדיקות מקובל אצלנו, וצריך פרוצדורה מיוחדת לכך).

שוב תודה
    לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו