דחוףףףףףףףףףףףף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוףףףףףףףףףףףף
    חסוייה
    13/06/2008

רציתי לשאול אני פונדקאית ועכשיו אנחנו הולכים על ביוץ טבעי בהחזרת העוברים של האמא השאלה שלי זה יותר סיכוי להיכנס להריון מאשר כדורים פעם שעברה לקחתי פרוגינובה ואוטרוגיסטין.
    ועוד שאלה יש לי בבית 3 ילדים קטנים 2 4 6 ורציתי לדעת באמת עד כמה המנוחה אחרי ההחזרה חיונית להשגת הריון.
    עד כמה אסור להתאמץ פעם שעברה לא קמתי מהמיטה יומיים האם יש צורך בזה או שאפשר לנוח שעה אחרי החזרה ולהתנהג נורמלי?
    אני מאוד סקרנית לדעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוףףףףףףףףףףףף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיר שלום

פרופ' שחר קול
    13/06/2008

הסיכויים דומים במחזור "טבעי" או עם תרופות.
    מנוחה לא תשפיע על תוצאות הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

חסוייה
    13/06/2008

אז מותר לי להיות בפעילות רגילה כמו {לקחת ילדים לגן, להתקלח, לעלות במדרגות} זה מאוד חשוב לי לדעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

פרופ' שחר קול
    13/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו