בדיקת שקיפות עורפית ובדיקת NIPT

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת שקיפות עורפית ובדיקת NIPT
    ליטל
    02/07/2020

פרופסורים שלום,

בתחילת שבוע 10 ביצעתי בדיקת NIPT שיצאה תקינה, והרופא שלי מתעקש שאעשה בדיקת שקיפות עורפית בשבוע 12 ולא בשבוע 11. אני קצת מודאגת. אני חוששת שהשקיפות לא תהיה תקינה ואז לא אוכל לבצע בדיקת סיסי שלייה במקרה כזה אלא אצטרך לחכות למי שפיר. האם השקיפות "תואמת" לבדיקת NIPT או שהיא מגלה דברים נוספים ש-NIPT לא מגלה?

תודה, ליטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שקופות

פרופ` דוד בידר
    02/07/2020

צריך שקיפות וזה לא קשור לבדיקות דם או בדיקות שליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבינה אבל

ליטל
    02/07/2020

אני רוצה לעשות שקיפות. אני תוהה ראשית אם השקיפות עשויה לגלות לי משהו שה-NIPT לא תגלה לי.
    החשש שלי הוא שאעשה שקיפות בשבוע 12, יגלו משהו לא תקין בבדיקות דם, ואז אני לא אוכל לעשות סיסי שלייה במקרה ויש משהו לא תקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני

פרופ` דוד בידר
    02/07/2020

אם משהוא לא יצא בסדר בבדיקות דם אז צריך לעשות סיסי שליה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו