הפריה ראשונה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפריה ראשונה
    מירי
    13/06/2008

שלום רב! התחלתי עם חצי דקא לפני כשלושה שבועות ואני מזריקה כבר שבועיים גונל 150[הפריה ראשונה .5 הזרעות נכשלו 3 מתוכן על גונל 112.5 ] יש לי אנדומטריומה 2 ס"מ וחסימה בחצוצרה אחת.בפעמים קודמות שקיבלתי גונל וכמות יותר קטנה וזמן יותר קצר ,התגובה היתה יפה למעלה משישה זקיקים מ17 .אולם הפעם שאני כבר עם גונל ועוד בכמות יותר גדולה האסטרודיול היה נמוך 404.1 והפרוגסטרון גבוה 4.1 והצטרכתי לקבל פרידינזון [2 טבליות לפני שינה] אתמול עברתי אולטראסאונד ונראה שיש זקיקים וקטנים בגדלים 11.12.13. 13 וכמה קטנים ,התבקשתי להמשיך עוד 3 ימים נוספים עם גונל ולעבור ביום ראשון שוב אולטראסאונד.האם זה לא מסוכן הכמות הגדולה של ההורמנים שאני מקבלת ? מתי רוב הסיכוים שאעבור שאיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפריה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מירי

ד''ר דוד ישי
    13/06/2008

לדעתי אין הבדל מבחינת הסיכון אם את לוקחת גונל F במשך 10 ימים או במשך 15 ימים. השאלה היא האם בסופו של דבר תהיה תגובה והזקיקים יבשילו. אין לי שום דרך להעריך אם כן ומתי. כמו שאת רואה, אנחנו לא עוסקים במתמטיקה, והגוף מגיב אחרת בכל פעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו