פצעים בפות דמויי אפטות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פצעים בפות דמויי אפטות
    חוה
    16/07/2020

שלום פרופ, אני אחרי החזרה. נוטלת תמיכה של אנדומטרין 3 פעמים ביום. כתוצאה מכך איזור הפות רטוב כמעט כל הזמן עם הפרשה לבנה של האנדומטרין. דבר שצורב לי. בנוסף לפני יומיים ראיתי בשפתיים החיצוניות של הנרתיק מבפנים פצעים דמויי אפטות קטנטנות. אני ממש כאובה! אף פעם לא סבלתי מזה. שטפתי את האיזור המון פעמים , מחליפה תחבושות וכלום לא עוזר. מפחדת וכואבת עד מאוד. מה זה לדעתך? מה יכול לעזור לי עד שאלך לרופא?( הפצעים ממש כואב ופתח הנרתיק שורף)והאם יכול לפגוע בהשרשת העובר? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים בפות דמויי אפטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים

פרופ` דוד בידר
    17/07/2020

יתכן וזה תגובה לאנדומטרין אך צריך לבדוק ולראות בדיוק מה זה.
    בכל אופן מינון האנדומטרין הןא גבוה והוראות היצרן הן כדור בוקר וכדור ערב. יש רופאים שהם רוצים להיות ״ שונים״ מאחרים וממליצים אחרת, בניגוד להמלצות המקובלות.
    תלוי למה את לוקחת תמיכה זו והאם היא נחוצה בכלל בכמות זו.
    האם החזרה של טריים? מוקפאים? על מחזור טבעי.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חוה
    17/07/2020

תודה על המענה פרופ. אני בת 45 במנאופוזה. עובר בלסטו מוקפא ת. ב .
    התמיכה; 3 אנדומטרין ליום, 3 אסטרופם ליום, 1 מיקרופירין( עד לבטא) זריקות פרונטוגסט 100 שלוש פעמים בשבוע.
    מעולם לא היו לי פצעונים כאלו פנימיים על שפת הפות דמויי אפטות. כואב ברמות שכל היום אני שוטפת ובקושי מתפקדת! בנוסף אתמול יצא לי הרפס על יד השפתיים בפנים. בבדיקות דם אני נשאית של הרפס סוג 1 אבל לא נשאית של הרפס סוג 2. מתחילה לפחד ברמותתתתת שאולי מדובר על הרפס סוג 2 בפות.
    במידה וחלילה זה הרפס למטה, אם הבטא תהייה חיובית, זה מסוכן? מה עושים?
    קראתי שאם זה הרפס זה בעייה גדולה. ממש מודאגת. בכלל ניתן עם הרפס למטה להרות או שההחזרה הזאת אבודה?( כי הבנתי שהחיידק דוגר לפני שהוא מתפרץ. אז אם עשו החזרה לפני שבוע זה עבר היה שם...והבנתי שבגלל חיידקים יכולה לא להתרחש השתרשות בכלל. האומנם???)תודה בבקשה תרחיב בתשובתך ממש מבולבלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים

פרופ` דוד בידר
    19/07/2020

אם זה הרפס לא תהיה בעיה בגלל ההחזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו