בבקשה צריכה עזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בבקשה צריכה עזרה
    מאיה
    13/06/2008

יש לי מחלה תורשתית במשפחה אני מאד רוצה להכנס להריון אבל לא רוצה שלעובר יהיה את המחלה אני חושבת על תרומת ביצית<< אולי אתה יכול להמליץ לי על רופא טוב במרכז הארץ? אני מהרצליה הייתי רוצה לדעת כמה זה עולה בערך?
    ועוד שאלה אם אין לי בעיית פוריות ואני עושה הפריה האם אני יכולה כבר בראשון להכנס להריון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה צריכה עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיה שלום

פרופ' שחר קול
    13/06/2008

לפני קבלת החלטה כה חשובה וגורלית יש לקבל יעוץ גנטי מוסמך.
    יש היום טכנולוגיות אבחנתיות וטיפוליות שיתכן ויכולות לעזור לך.
    שווה לבדוק ביסודיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה להוסיף משהו..

מאיה
    14/06/2008

יש לי אבחנה למחלת טריצרקולר עכשיו אני עברתי הפלה כי מסתבר שלעובר היה את המחלה אני עדיין בייעוץ גנטי, לא מוצאים את המוטציה הזאת אצלי אז עכשיו חושבית שאולי זאת מחלה בשם בורו אני צריכה לעבור שום בדיקה ולנסות אבל אף אחד לא מבטיח לי שימצאו אותו אולי זה זן חדש מה שיש במשפחה שלנו שעדיין הטכנולוגיה לא הצליחה לגלות..
    לקחתי מאד קשה את ההפלה שעשיתי, בדיקות הגנטיות יכולות לקחת המון זמן, ולכן חשבתי על תרומת ביצית,
    אולי תוכל להמליץ לי על רופא טוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיה שלום

פרופ' שחר קול
    14/06/2008

יתכן ורצוי להמתין מעט לסיום הברור.
    אולי יהיה זיק תקווה...
    אנו לא ממליצים שמית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו