מועד ביוץ ללא מעקב רפואי וקיום יחסים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מועד ביוץ ללא מעקב רפואי וקיום יחסים
    דינה
    06/08/2020

שלום.
    בת 44 וחצי וכבר לא בטיפול רפואי. אין אישור להפריה. מעל גיל 43 ויש יותר מילד אחד.
    בהעדר מעקב ביוץ אני נוהגת להפחית שבועיים מאורכו של המחזור. כאן מתעוררת השאלה הראשונה - האם להפחית את השבועיים מהמחזור האחרון? או מהממוצע נניח של ה-3 האחרונים? המחזורים שלי שונים באורכם זה מזה
    והשאלה השניה - לאחר שמגיעים ליום הביוץ המשוער בדרך הזאת - האם לקיים סביבו יחסים אחת ליום או אחת ליומיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מועד

פרופ` דוד בידר
    06/08/2020

שבועיים אחורה בממוצע של שלושת החודשים האחרונים.
    יחסים יום כן יום לא מספיקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 4 מחזורים ב3 חודשים

דינה
    06/08/2020

מכיוון שהמחזורים שלי קצרים-יש לי בערך 4 מחזורים ב-3 חודשים.אז אם כך כדאי לעשות ממוצע של 4 אחרונים,או מספיק 3?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחזורים

פרופ` דוד בידר
    06/08/2020

מספיק 3

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו