פרוגסטרון גבוה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון גבוה
    סיגלי
    13/06/2008

התחלתי טיפול של דקא חצי, גונאל 225 ומנוגון 1 -פרוטוקול קצר, ולאחר בערך 5ימי הזרקה- מסתבר שהפרוגסטרון גבוה-11 , המשכתי עם הזריקות עוד יומיים ואז שוב אולטרסאונד ובדיקת דם, באולטרסאונד נצפו 6 זקיקים ובבדיקת דם הפרוגסטרון היה 12. לפי בקשת הרופא הפסקתי את הטיפול ומחכים למחזור הבא. השאלה שלי מה קורה עם הזקיקים והאם יש להם סיכוי במידה ואני מקיימת יחסי מין? האם יש בכלל טעם לנסות?מה גרם לזה לקרות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוגסטרון גבוה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך להודעה הקודמת

סיגלי
    14/06/2008

והיום קיבלתי מחזור -אני לא בטוחה שזה מחזור זה דימום קל ללא כאבים, הדימום נראה כמו מחזור רק שהכמות קטנה ובדר"כ אני סובלת מכאבים ומבחינת התאריך הקדים לי ב10 ימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    14/06/2008

יש סיכוי רב שהמחזור שהגיע אינו תקין מבחינה הורמונאלית.
    יש לברר המצב ע"י בדיקות דם ו - א.ס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגלי שלום

פרופ' שחר קול
    14/06/2008

הסיכוי להריון אינו גבוה במחזור זה.
    הסיבה - יש לדעת את מלוא המידע, ובעיקר את רמות ההרומונים הבסיסיות ביום תחית הדקפפטיל.
    יתכן והפרוטוקול שבוצע אינו מתאים לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו