שינוי בתופעות לפני מחזור בעקבות הפלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שינוי בתופעות לפני מחזור בעקבות הפלה
    נועה
    13/08/2020

ד"ר שלום רב,
    אני בת 38
    לפני כשלושה חודשים עברתי הפלה בשבוע מתקדם.
    מאז קיבלתי פעמיים וסת.
    אני מרגישה כי מאז ההפלה הגוף שלי מאוד השתנה. עד ההריון, באופן תמידי, קצת לאחר הביוץ השדיים שלי התמלאו והיה רגישים מאוד למגע עד קבלת הווסת.
    כעת, לאחר 2 הביוצים שהיו ועד קבלת המחזור, השדיים אינם כואבים לי כלל ואינם מתמלאים כמו שקורה לי תמיד.
    בפעמיים האלו שהיו ביוצים ניסיתי להיכנס שוב להריון באמצעות הזרעות.
    אני חשה כי משהו הכרחי "לא קורה" מבחינת ההורמונים, מדוע תופעת השדיים הקבועה מזה שנים רבות השתנתה פתאום?
    האם זה מצביע על בעייתיות?
    ‌חשוב לי לציין שעשיתי מעקב זקיקים ובדיקות דם לאיתור ביוץ והזקיק והורמונים היו בסדר גמור (העידו על ביוץ קרוב מאוד).
    כעת אני שבוע לאחר ביוץ. אין שוב רגישות בשדיים, שום התמלאות. מרגישה שבמצב כזה ברור שהווסת תופיע שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יתכן ורגישות בשדיים שלך לתגובה ההורמונאלית פחתה בעקבות ההיריון,לא נראה שהדבר יפריע לך להרות

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/08/2020

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפלה ושינויים בגוף

נעה
    15/08/2020

תודה רבה על התגובה. האם חוסר הרגישות וחוסר הנפיחות אינם מעידים על חוסר בפרוגסטרון? אין צורך לבצע פרופיל הורמונלי?
    אגב, המחזורים שלי סדירים.. ביוץ בזמן המתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא סביר שחל שינוי מהותי בתפוקת הפרוגסטרון שלך לאחר הביוץ בעקבות ההפלה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/08/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו