נטילת כדורים לפני בדיקה כדי לא לחוש כאב

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נטילת כדורים לפני בדיקה כדי לא לחוש כאב
    דנה
    23/08/2020

שלום,
    אני צריכה לעשות את הבדיקה היסטרוסקופיה אבחנתית, בעברי כשעשיתי אותה סבלתי מאוד בבדיקה והקשיתי מאוד על ביצוע הבדיקה בגלל הכאב שלא יכולתי לעמוד בו.

כעת עברו שנתיים, אני צריכה לעשות שוב את הבדיקה ויודעת שהכאבים איומים. המליצו לי לקחת כדור טרמל כשעה לפני. השאלה שלי האם אני יכולה לקחת שני כדורים יחד או בהפרש של שעה אחד מהשני לפני הבדיקה?
    האם אני יכולה להוסיף גם כדור אופטלגיו. חייבת להגיע מוכנה ושלא ארגיש כאבים בכלל, אחרת לא אצליח לעמוד בבדיקה. והרדמה לא רלוונטית עבורי.
    אשמח לתשובה מכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היסטרוסקופיה

פרופ` דוד בידר
    23/08/2020

למה לחזור על הבדיקה אם עשית אותה לפני שנתיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היסטרוסקופיה אבחנתית - התייעצות דחופה

דנה
    23/08/2020

צריכה לחזור על הבדיקה כי עברתי לידה בניתוח קיסרי . וכעת רוצים לבדוק שהכול בסדר.

אשמח לדעתך בנוגע לכדור טרמל שהציעו לקחת שעה לפני הבדיקה . האם אפשר לקחת שניים? אם כן בהרש של כמה זמן.. האם גם כדאי לקהוסיף אופטלידין. לא עומדת בכאב.. אשמח לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היסטרוסקופיה

פרופ` דוד בידר
    23/08/2020

אםשר לקחת את הכדורים כפי שכתבת אלא שלדעתי ההיסטרוסקופיה
    מיותרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היסטרוסקופיה אבחנתית - התייעצות דחופה

דנה
    24/08/2020

תודה על תגובתך המהירה,

ניתן לקחת שני כדורים טרמל יחד כשעה לפני הבדיקה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מניעה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/08/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו