מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סיכוי להריון תקין ללא תסמיני היריונות קודמיםנועה06/09/2020
פרופ' שלום
עברתי 4 הריונות כאשר באחרון פסק הדופק בשבוע 17. לאחר שני מחזורים נקלטתי שוב ואני כעת בהריון שבוע 6. אני חוששת מאוד מהעובדה שאין לי בחילות והקאות והשדיים אינם כואבים. בכל ההריונות הקודמים היה לי היפרמזיס וסבלתי נורא.
לפני יומיים הייתי אצל רופא (שבוע 5+5) שראה שק הריון ושק חלמון.
מפאת גילי (38) ובשל העובדה שהבחילות לא הגיעו אני חוששת מאוד ששוב לא יהיה דופק...
מה הסיכוי שאחרי 4 הריונות קשים מאוד לא יהיו תסמינים בהריון הנוכחי והוא יהיה תקין?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי
פרופ` דוד בידר06/09/2020לא תמיד צריכים להיות התופעות שכתבת ואין דבר כזה שאפשר לומר מה הסיכויים בעקבות מה שכתבת.
בכל אופן היו לך 3 הריונות מוצלחים ולכן רוב הסיכויים שההריון ימשיך תקין מאשר לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעדר דופק שבוע 6
נועה09/09/2020פרופ' שלום
היום הייתי אצל הרופא, שבוע 6+4 (אני יודעת בדיוק מתי היה הביוץ לפי בדיקות דם ומעקב זקיקים) והוא לא ראה דופק אך אמר שהכל נראה טוב וזה תואם הריון צעיר יותר... ראה שק הריון כמובן ואמר שהתוכן של השק טוב- לא הבנתי למה כוונתו. ביקש שאחזור שוב בעוד 4 ימים ואז נדע באופן ודאי.
מזכירה שבניגוד לשאר ההריונות שחוויתי פה אין לי שום בחילות והקאות.
האם יכול להיות שעוד יהיה דופק או שזה נראה אבוד לאור השבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעדר
פרופ` דוד בידר09/09/2020אם רואה שק חלמון יפה ושק יפה אז בעוד כמה ימים יהיה דופק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעדר דופק שבוע 6
נועה09/09/2020תודה רבה על תשובתך המהירה.
דיברתי עם הרופא שוב כדי להבין והוא אמר שראה קוטב עוברי קטן ושק חלמון התואם שבוע 5+4. אני כעת בשבוע 6+4. זה לא מדאיג?
כל החששות שלי נובעים מההפלה מאוחרת שעברתי לפני 3 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעדר דופק שבוע 6
נועה09/09/2020שכחתי לציין שלפני שבוע הייתי במוקד רפואי (שבוע 5+5) הרופא ראה שק הריון ושק חלמון... היום כמעט שבוע אחרי כמעט ללא שינוי (רק נצפה קוטב עוברי). החוסר שינוי לא מדאיג? גם היום הרופא העריך שזה שבוע 5.
הבטא לפני יומיים הייתה 13,000.
שוב המון תודה על התייחסותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לטעמי קיים חשש סביר להיריון שאינו מתפתח כמצופה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי10/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעדר דופק שבוע 6
נועה10/09/2020תודה על התגובה.
קיבלתי הרגע תשובת בטא מהבוקר. יצא 18,000. לפני 3 ימים היא היתה 13,000..האם עליה הגיונית בשבוע כזה? או מאוד איטית?
איזה בירור עליי לעשות ? אני כנראה אחרי 2 הפלות בהפרש של 3 וחצי חודשים האחת מהשניה.
יש לי 3 ילדים, הריונות ספונטניים. אך הם היו מזמן לפני 14, 10 ו6 שנים. אני כעת בת 38.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעדר
פרופ` דוד בידר11/09/2020תעשי עוד אולטרה סאונד והפעם חייב להיות דופק.
אם אין אז זה לא תקין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)