סיכוי להריון תקין ללא תסמיני היריונות קודמים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סיכוי להריון תקין ללא תסמיני היריונות קודמים
    נועה
    06/09/2020

פרופ' שלום
    עברתי 4 הריונות כאשר באחרון פסק הדופק בשבוע 17. לאחר שני מחזורים נקלטתי שוב ואני כעת בהריון שבוע 6. אני חוששת מאוד מהעובדה שאין לי בחילות והקאות והשדיים אינם כואבים. בכל ההריונות הקודמים היה לי היפרמזיס וסבלתי נורא.
    לפני יומיים הייתי אצל רופא (שבוע 5+5) שראה שק הריון ושק חלמון.
    מפאת גילי (38) ובשל העובדה שהבחילות לא הגיעו אני חוששת מאוד ששוב לא יהיה דופק...
    מה הסיכוי שאחרי 4 הריונות קשים מאוד לא יהיו תסמינים בהריון הנוכחי והוא יהיה תקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיכוי

פרופ` דוד בידר
    06/09/2020

לא תמיד צריכים להיות התופעות שכתבת ואין דבר כזה שאפשר לומר מה הסיכויים בעקבות מה שכתבת.
    בכל אופן היו לך 3 הריונות מוצלחים ולכן רוב הסיכויים שההריון ימשיך תקין מאשר לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העדר דופק שבוע 6

נועה
    09/09/2020

פרופ' שלום
    היום הייתי אצל הרופא, שבוע 6+4 (אני יודעת בדיוק מתי היה הביוץ לפי בדיקות דם ומעקב זקיקים) והוא לא ראה דופק אך אמר שהכל נראה טוב וזה תואם הריון צעיר יותר... ראה שק הריון כמובן ואמר שהתוכן של השק טוב- לא הבנתי למה כוונתו. ביקש שאחזור שוב בעוד 4 ימים ואז נדע באופן ודאי.
    מזכירה שבניגוד לשאר ההריונות שחוויתי פה אין לי שום בחילות והקאות.
    האם יכול להיות שעוד יהיה דופק או שזה נראה אבוד לאור השבוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העדר

פרופ` דוד בידר
    09/09/2020

אם רואה שק חלמון יפה ושק יפה אז בעוד כמה ימים יהיה דופק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העדר דופק שבוע 6

נועה
    09/09/2020

תודה רבה על תשובתך המהירה.
    דיברתי עם הרופא שוב כדי להבין והוא אמר שראה קוטב עוברי קטן ושק חלמון התואם שבוע 5+4. אני כעת בשבוע 6+4. זה לא מדאיג?
    כל החששות שלי נובעים מההפלה מאוחרת שעברתי לפני 3 חודשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העדר דופק שבוע 6

נועה
    09/09/2020

שכחתי לציין שלפני שבוע הייתי במוקד רפואי (שבוע 5+5) הרופא ראה שק הריון ושק חלמון... היום כמעט שבוע אחרי כמעט ללא שינוי (רק נצפה קוטב עוברי). החוסר שינוי לא מדאיג? גם היום הרופא העריך שזה שבוע 5.
    הבטא לפני יומיים הייתה 13,000.
    שוב המון תודה על התייחסותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטעמי קיים חשש סביר להיריון שאינו מתפתח כמצופה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/09/2020

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העדר דופק שבוע 6

נועה
    10/09/2020

תודה על התגובה.
    קיבלתי הרגע תשובת בטא מהבוקר. יצא 18,000. לפני 3 ימים היא היתה 13,000..האם עליה הגיונית בשבוע כזה? או מאוד איטית?

איזה בירור עליי לעשות ? אני כנראה אחרי 2 הפלות בהפרש של 3 וחצי חודשים האחת מהשניה.
    יש לי 3 ילדים, הריונות ספונטניים. אך הם היו מזמן לפני 14, 10 ו6 שנים. אני כעת בת 38.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העדר

פרופ` דוד בידר
    11/09/2020

תעשי עוד אולטרה סאונד והפעם חייב להיות דופק.
    אם אין אז זה לא תקין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו