ערכי בדיקת דם, האם הביוץ התפספס?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ערכי בדיקת דם, האם הביוץ התפספס?
    חנה
    21/09/2020

שלום פרופ'
    ביצעתי בדיקת דם היום בבוקר, אלו הם התוצאות
    Progstrone-2.68 ng/ml
    E2-91 Pg/ml
    Lh-6.3
    הבנתי שאני לאחר ביוץ כנראה
    קיימתי יחסים אתמול בשעה 12 בלילה, ובבוקר ביצעתי את הבדיקות האם פספסתי את הביוץ?תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות

פרופ` דוד בידר
    21/09/2020

לא הבנתי איך הגעת למסקנה שאת אחרי ביוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חנה
    21/09/2020

כי ככה מאמר לי על ידי האחות בקופת חולים
    היא אמרה לי שהערך של ה e2 ירד לעומת בדיקה שבוצעה ביום חמישי היה לי e2 169 pg/ml ופרוגסטרון היה לי 0.39 ng/ml
    כל זה היה בחמישי היה חג אז עשיתי בדיקת דם היום בבוקר ביום שני והיה לי פרוגסטרון 2.68 ng/ml והאסטרידול ירד לי ל 91 אז היא אמרה לי היה לך ביוץ אולי אתמול אם עשית בלילה אולי פספסת , קיימתי יום ראשון בלילה ב 12 ובבוקר היום עשיתי בדיקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ` דוד בידר
    22/09/2020

אם היה זקיק גדול מ16 מ״מ בבדיקה יחד עם הדם אזי הביוץ הי בלילה שלפני הבדיקה האחרונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

חנה
    22/09/2020

פרופ דויד קודם כל תודה לך על המענה באמת שאין כמוך תמיד עונה תודה על כך שהפורום באמת חשוב לך ואתה עונה ועוזר ממש תודה
    כתבת לי לילה לפני הבדיקה , זה אומר יום יום שבת בלילה או יום ראשון בלילה הבדיקות נעשו ביום שני בבוקר וקיימתי יחסים יום ראשון ב 12 בלילה שזה אומר כמה שעות 9שעות אחרי זה עשיתי תבדיקה דם , ואחרי כמה שעות היו תוצאות שואלת מכיון שאדע אם פספסתי תביוץ או שיש למה לחכות תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד בידר
    22/09/2020

אם היה זקיק טוב אז זה בסדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו