מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

מאוכזבת!
מאוכזבת11/06/2011חבל מאד שרופא ברמה שלך "מתנגח" כך עם נשים..
זאת פעם ראשונה שאני נתקלת באזהרות שלך מכיון שזאת זאת הפעם השניה שאני נכנסת לפורום הזה. ו"ההמלצה" שלי על רופא היתה מתוך תגובה ספונטנית ומחוסר תשומת לב שאכן מדובר בפורום ליעוץ בלבד.
מה שבטוח אני לא אמשיך לבקר בפורום הזה
שיהיה לך בהצלחה וכל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גם לא כתבתי דבר על כך שרופא מסוים הוא "מספר 1" - את זה מישהי אחרת כתבה. אז כדאי לא לעשות הכללות!
זאת פעם ראשונה שאני נתקלת באזהרות שלך מכיון שזאת זאת הפעם השניה שאני נכנסת לפורום הזה. ו"ההמלצה" שלי על רופא היתה מתוך תגובה ספונטנית ומחוסר תשומת לב שאכן מדובר בפורום ליעוץ בלבד.
שיהיה לך בהצלחה וכל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
גם לא כתבתי דבר על כך שרופא מסוים הוא "מספר 1" - את זה מישהי אחרת כתבה. אז כדאי לא לעשות הכללות!
שיהיה לך בהצלחה וכל טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיואשתאני14/06/2008
היי לכם!!
אני צריכה עזרה בלבטים שיש לבעלי ולי..
אני מטופלת אצל פרופסור מאוד ידוע ובעל שם טוב..
הבעיה שלי היא שעכשיו התחלתי את הטיפול החמישי שלי..
עשיתי כבר 3 הפריות שנכשלו ופעם נוספת החזרת עוברים שגם נכשלה..
כל פעם העוברים בעלי 8 תאים וכל נראה בסדר(פעמיים החזירו 2 עוברים ובפעם האחרונה החזירו 3).. ואז מגיע היום ואני מקבלת מחזור..
אני מאוד מערכיה את הפרופסור אבל..חושבת שאולי זה הזמן לעבור למישהו אחר משנה מקום משנה מזל..
אני בסך הכל צעירה (29) וממש מוזר לי וגם לפרופסור דרך אגב שעוד לא נקלטתי...
מה אתם מציעים לי לעשות..אני ממש מיואשת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם כל אל תתיאשי!
ישראל14/06/2008את מהמרכז?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אני15/06/2008כן אני מהמרכז...
למה את מהמרכז גם?
ואצלך מי את מטופלת אם אפשר לשאול...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שלום
פרופ' שחר קול14/06/2008מכיוון שאת צעירה הסיכוי להריון תקין הוא טוב מאוד.
אין להתייאש!!!
אשמח ליעץ באופן אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
חדשה15/06/2008אל תתייאשי גם אני בת 29 וגם אני כבר הרבה זמן מנסה ועוד לא הצלחתי אבל אסור אסור להתייאש כי בסוף זה יגיע לך לי ולכל הבנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על דר אשכנזי
חפ16/06/2008לטעמי יש לשנות רופא, לעיתים זה עוזר- להפסיד אין מה...
אני ממליצה בחם על דר אשכנזי הן מבחינה מקצועית - מס' 1 והן מבחינה אנושית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה על דר אשכנזי - תגובה
פרופ` דוד בידר11/06/2011זה לא הפורום להמליץ על רופאים.
האם אתן יחצניות?
מה הכוונה מספר אחד?
מה זה הפירסומת הזאת?
אם כך את מדרגת רופאים, ואולי בשליחות משרד הפירסום שלו, אז אין לך מושג על מה שאת כותבת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה בחום על פרופ' אריה רזיאל
נתי16/06/2008ממליצה בחום על פרופ' אריה רזיאל מראשון לציון, לטעמי הוא מס' 1 ויטפל בכם במהירות רבה כפי שעשה איתנו. הגענו אליו לחוצים מאוד עם בעיה רצינית ונקלטתי בהפרייה חוץ גופית.
הכמיהה להריון היא בלתי פוסקת וחזקה מאוד אבל חשוב להירגע (עד כמה שלי זה היה קשה).
אשמח לסייע עוד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב היי
אני16/06/2008שמעת אולי על פרופסור זיידמן?
המליצו לי עליו אמרו שהוא מקסים,אנושי ותמיד אפשר לדבר איתו מה שלי חשוב מאוד..
באיזה מספר של הפרייה נקלטת שזה גם מאוד חשוב...???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אני
ישראל16/06/2008היי, אני היום התבשרתי על הריון אחרי IVFראשון.( אני כמובן מחכה שהבטא תעלה ונראה שהכל בסדר)
חברה טובה שלי שמטופלת אצל אותו רופא נקלטה להריון בפעם הראשונה אצלו אחרי חמישה טיפולי IVF כושלים אצל רופא אחר.
קוראים לו פרופסור דוד לב רן. אני ממליצה בחום ובאמת אל תתיאשי!
אם תרצי לשמוע עליו עוד ממני, תתקשרי אליי 054-3000901
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקלטתי במחזור טיפולים הראשון
נתי16/06/2008נקלטתי את פרופ' רזיאל במחזור IVF ראשון, אני בת 25.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב היי - תגובה
פרופ` דוד בידר11/06/2011עוד כוכב מספר 1 לרשימה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאני היקרה!!!
ענבל12/06/2011אני חייבת לציין כי אני טופלתי אישית ע'י זיידמן,אמנם נחמד,מקסים כפי שאת כותבת,אבל.......ואבל רציני!!!
אין לו זמן לאף אחת!!!
כשיש לך שאלות,את מתקשרת אליו,עונה לך בקצרה כיוון שבאותה שנייה מדבר עם עוד אנשים מסביבו,ותוך כדי עונה למיילים,הוא לא איתך ב100%,
ולצערי גם עשה טעויות בטיפול...וכל זאת מפאת חוסר זמן שלו
ואולי אפילו מעט זילזול מרוב שיש לו ים של מטופלות...
להגיע לתור אליו את מחכה 2-3 חודשים...
כולן רצות אליו כמו עדר....
ומרוב עצים הוא לא רואה את היער...
והבנות מתפתות ללכת אליו,בגלל השם שלו...
ותאמיני לי כי לפעמים יש רופאים עם הרבה יותר זמן,יותר קשובים,יותר עניינים ולא פחות טובים מבחינה מקצועית!!!
אז סתם לידיעה כללית..
לא חייבים תמיד ללכת עם העדר,ואני מדברת מנסיון אישי בלבד!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרזיאל
מאוכזבת10/06/2011גם אני ממצליצה בחום על פרופסור רזיאל
מומחה בתחום פוריות ואיש נחמד מאד!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרזיאל - תגובה
פרופ` דוד בידר11/06/2011מה גם את עובדת ביחצנות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
קרן11/06/2011שלום לך
גם לפי דעתי לפעמים רצוי להחליף רופא בטיפולים מאוד חשוב כימיה עם הרופא
אני אישית גם מתחילה בבירור ופונה לפרופסור דוד לב רן שהוא מעולה מכירה 2 בנות שיותר מ-3 שנים היו אצל רופא אחר וכל טיפולי ההפריות נכשלו וכאשר פנו לפרופ' לברן תוך שנה שתיהן נקלטו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/06/2011בנות תעשו רשימה ותחליטו כבר.
יש יותר מידי יחצניות בפורום.
אני מציע לכם להתייעץ רק איתם ותעזבו את הפורום למספר 2 3 ו 4.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה בחום על פרופ' אריה רזיאל - תגובה
פרופ` דוד בידר11/06/2011עוד כוכב לרשימה.
מה הכוונה בחום?
גם הוא מספר אחד, תחליטו .
מי זה מספר 2.?
אם כולם אחד לא אכפת לי שתמליצו עלי כמספר 2 כי 2 יש רק אחד ומספר 1 אני רואה שיש המון.
קשקשניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מאוכזבת!11/06/2011יש דרך נאותה לבקש שלא "לפרסם" ו"ליחצן" בפורום זה.
הסיבה שהמלצתי היתה רק מתוך אמפתיה והזדהות לקושי של הנשים שעוברות נשים בטיפולי פוריות ומתוך חוסר תשומת לב כי אכן הפורום משמש ליעוץ ולא לשיתוף. אפשר פשוט לבקש יפה לא להשתמש בפורום זה ולהמליץ על רופאים אחרים. תתגובה כזאת של "קשקשניות" היא פוגענית,מעליבה ואפילו גובלת בחוסר כבוד!!!
חבל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
פרופ` דוד בידר11/06/2011שטויות.
כבר כתבתי מספר פעמים שהעניין פסול ואת לא צריכה היית לכתוב ולקשקש ומה עוד שאין לך מושג במספרים.
ממתי את קובעת מי מספר אחד ומי מספר 2?
את לא חושבת שבפורום זה הרופאים ,בלשון המעטה,נעלבים ממה שאת כותבת.
רק שעלי לציין שבאמת שכל מה שכתבת ושכתבו כל היחצניות כאן ,שלא לצורך, זה קשקשת.
אם מישהוא חושב שיש רופא שהוא מספר אחד במדינה שילך אליו ויתייעץ איתו ואני לא רוצה לראות את זה כתוב כאן .
מי שלא רוצה לשאול כאן או להתייעץ שלא תספר פה מי הכי טוב.חוצפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)