מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הפריה חוץ גופית בנשאות תלסימיהאמל15/10/2020
שלום ד״ר
אני אחרי החזרת עובר מוקפאים תהליך של pgd בנשאות תלסימיה והרופא הקפאי את העוברים בלי לעשות פיופסיה בגלל פגרה במחלקת גנטיקה !! הקפיאו העוברים בשלישיות שהחזירו לי העובר המלצו שנוצאי 6 עוברים ואם יצאו בראים מקפאים אותם בחזרה הוציאו 6 עוברים מה 6 בדקו 5 עוברים אחד יצא חולה והשאר טובים (4) החזירו אחד וזרקו שאר העוברים (3) כי אי אפשר לקפאי אותם בחזרה וזה מה שלא אמרו לנו אני לא נבהלתי כי יש רשלניות בבית חולים כזה שחכינו לתהליך שנה וחצי ואף אחד לא דואג ,
אוקי
החזירו העובר על בסיס הורמנלי קבלתי מחזור ב10 ספטמבר החזרת העובר היתה ב 1 אוקטובר ולצערי לא נכנסתי להריו האם זה בסדר שלאחר הרבה זמן הם החזירו את העובר !
זה לא אמור להוסיף עובי ההררית יותר ומכשול של החזרת העוברים !
בבקשה תעני לי אני לא מפסקה לחשוב אני פשוט עוד לא סומכת על בית החולים הזה אבל אין לי בררה אני חיבת להשאר כי יש לי עוברים שם !
אני בת 28 ללא בעיות שאבו לי 19 בציות ונשארו 15 עובר מוקפאים ללא פיופסה ועכשיו הן 9 עוברים מוקפאים ללא פיופסיה בעלי עם זרע נמוך ולא יודעת למה התהליך לא הצליח אני חושבת פשוט שהזמן של החזרת העוברים לא נכון
ורצה לצין שאני מיום הרבני למחזור מקבלת אסטרופם 3 כדורים שתיים בבוקר אחד בערב לאחר בדיקת אלטראסונד עובי הררית היה 9 אבל בבדיקת דם הערמונים היו גבוהים הרופאה התקשרה ובקשה להוסיף עוד כדור של אוסטרפם ולקחתי שתים בבוקר ושתים בערב . המשכתי לקחת אסטרופם עד יום בדיקת ההריון ! זה בסדר , כי פשוט אני קוראת שנותנים אסטרופם רק ל12 יום למה נתנו לי אותו כל כך הרבה זמן !
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפריה
פרופ` דוד בידר15/10/2020אין את כל נתוני הטיפול וגם כך בשלב זה אין לך ברירה אלא להמשיך בתהליך בתקווה שיהיה הריון.
אם לא תהרי את יכולה לבצע את הטיפול על ידי רופא שאתם תבחרו באסותא תלנאביב או מדיקל הרצליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)