תחושה של סתימה רצינית בצינור הזרע

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תחושה של סתימה רצינית בצינור הזרע
    אנונימי
    18/10/2020

שלום רב, בן 38 וכבר תקופה ארוכה (יותר משנה) אני מרגיש שקיימת סתימה רצינית בצינור הזרע. בעת פעילות מינית קשה לי מאוד להגיע לפורקן, וגם כשזה כבר מגיע אני מרגיש שנוזל הזרע מאוד מתקשה לצאת החוצה, כאילו משהו חוסם את דרכו. תחושה חזקה של סתימה בצינור הזרע, וגם הכמות שנפלטת היא דיי מועטה ואני מרגיש שהרוב נשאר בפנים ולא התרוקן.

עשיתי בדיקת אולטרסאונד לאשכים, לשלפוחית השתן ולכל האיזור ולא נמצאו שום ממצאים חריגים. גם הערמונית נמצאה בגודל תקין ואין לי בעיות מיוחדות בהוצאת שתן.

המצב מאוד מדאיג אותי אך יחד עם זאת גם מאוד מביך אותי לדבר על כך עם הרופא. מה יכול לגרום לבעיה כזאת ואיזו בדיקה מומלץ לעשות כדי להבין מה גורם לכך?

האם בדיקת ציסטוסקופיה יכולה לעזור להבין מה מקור הבעיה? האם היא בודקת גם את מערכת הרבייה ואת צינור הזרע? או רק את מערכת השתן?

אשמח מאוד לתשובה, תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה

פרופ` דוד בידר
    18/10/2020

ציסטוסקופיה בודקת שום כה ושלפוחית בלבד.
    מי ששלח אותך לבדיקות צריך לעבור על הכל ולהבין ממה אתה סובל כי המצב מתאים לדלקת הפרוסטטה.
    צריך גם לעשות בדיקת זרע ו תרבית לזרע ואחר כך להתקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו