מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קבלת מחזור לאחר ניתוחית להסרת מחיצהמנסה שוב19/10/2020
שלום
אני 3 שבועות אחרי ניתוחית להסרת מחיצה קטנה ותיקון חלל דיסמורפי, עדיין לא קיבלתי מחזור.
עשיתי תלת מימד ורציתי לדעת אם לפי מה שכתוב יש סיכוי להדבקויות?
ומה עושים עם רירית לא סדירה.?
.בחיים לא היה רירית כזו..(תמיד תלת שכבתית רק קצת נמוכה בגלל גרידה).
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנסה
פרופ` דוד בידר19/10/2020למה עשית ניתוח ומביא בעית הפריון שלך?
אין מספיק נתונים לענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע שוב
מנסה להבין19/10/2020שלום
אני בת 29 ברקע 3 הזרועות נקטלתי ונפל..ואז 3 החזרות ללא הריון גילתי מחיצה 30 אחוז וחלל קטן "דיסמורפי" עשיתי היסטורו ניתוחית להסרת מחיצה ותיקון חלל הרחם (דיסמורפי)
כעת אני 3 שבועות אחרי הניתוחית עדיין לא קיבלתי מחזור.עשיתי א.ס תלת מימד שבו כתוב "רירית לא סדירה"
וחשד להידבקויות.
.
רציתי לדעת מה זה אומר רירית לא סדירה האם יש מצב שנפגעה?
(חוששת שניהיה הדבקויות כי היא לא הביאו לי פרוגילטון אחרי הניתוחית,האם יש הקשר?)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע
פרופ` דוד בידר19/10/2020כרגע את צריכה לנסות להרות ולראות מה קורה.
לא צריך לברר יותר מה קורה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנסות להרות עם חשש להדבקויות ורירית לא סדירה????
אאנונימית19/10/2020קצת מוזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מוזר
פרופ` דוד בידר19/10/2020בשלב זה חדירה נוספת לרחם אחרי הניתוח, הלא הכרחי שעשית, יכולה לגרום ליותר נזק.
גם מה שראו הוא בהכרח לא סוף פסוק.
במקום להיכנס ולצאת מהרחם עם מכשירים צריך לנסות להרות ולא להמשיך בפעולות כרורגיות שיכולות להגביר הנזק לרחם שכבר נגרם ,בצורה מסוימת ,על ידי ניתוח לא מחוייב המציאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הכרחי, מדוע?
אנונימית19/10/2020היה לי רחם עם חלל צר שהמנתח אמר שלא היה סיכוי להחזיק הריון כך..
אז מדוע מיותר הניתוח?
האם יש סיכוי להרות עם רירית בלתי סדירה?
(עברתי הפלה שבוע 8 למרות שזה קורה מלא לנשים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכרחי
פרופ` דוד בידר20/10/2020לדעתי מצב הרירית לפני הניתוח היה יותר טוב ויש אפשרות שהניתוח דוקא הרע את המצב.
אני לא ממליץ עוד ניתוח כלשהוא אלא לנסות להרות.
אם לא תצליחי אזי אפשר להתייעץ מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
תודה על המענה20/10/2020תודה על המענה של כל השאלות.
אשמח לשאלה אחרונה
צירפתי תמונה ורציתי לדעת מה זה כל הלבן שלא נותן לראות בבירור את כל חלל הרחם
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
פרופ` דוד בידר20/10/2020אין תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוסיפה תמונה
א.20/10/2020מנסה להוסיף שוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה
פרופ` דוד בידר20/10/2020לא ברור לי מה זה ולא ברור לי מה עשו בניתוח.
צריכה לשאול את הרופא המטפל.
איזה קופת חולים את?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקופח
אני20/10/2020קופח כללית
זה תמונה של תלת מימד 3 שבועות אחרי הסרת מחיצה בגודל 30 אחוז ,
, ואחרי תיקון מבנה רחם "דיסמורפי" ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)