מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ניתוח כריתת שתי החצוצרות בשל היריון חוץ רחמישיר22/10/2020
שלום רב,
אני בהתלבטות לגבי כריתת שתי החצוצרות שלי בשל היריון חוץ רחמי.
אומנם תקוע ב470. ועדיין חושבת לכרות את שתי החצוצרות בשל 2 היריונות חוץ רחמיים קודמיים בחצוצרה השנייה.
הסיבה היא שלא רוצה עוד חוץ רחמיים ובמקביל הבטא הפסיקה לעלות ויש סיכוי שזה יספג לבד..
מה דעתך? האם ניתן לשקם את החצוצרות או שכדאי לכרות כבר את שתיהן במקרה כזה ?
גם את החצוצרה שאין בה כרגע היריון אך כן היה בה בעבר.
המחיר הוא שכל החיים אהיה תלויה בטיפולים . היתרון שאוכל להשיג היריון בתול הרחם בצורה מהירה.
אשמח ממש לדעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם לא אכרות האם ניתן להבין למה יש בהם חוץ רחמיים ולטפל ?
שיר22/10/2020בצילום רחם למשל?
או שבכל מקרה התוצאה תהיה כריתה ?
בלפרוסקופיה שאמורה לעבור מחר ... האם יוכלו לראות מה מצב החצוצרה ? המנתח אמר לי שיוכלו לראות אותה רק מבחוץ ולא ידעו על תקינותה מבפנים ... זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
פרופ` דוד בידר22/10/2020אם הבטא לעולה והוא ירד בהמשך.לא צריך שום ניתוח.
אם אין התויה לניתוח דחוף זה לא נכון להוציא את שתי החצוצרות.
יש לכך גם סיבוכים לא רצויים. אחד הסיבוכים של כריתת חצוצרות זה פגיעה ברזרבה השחלתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרופסור תודה!
שיר22/10/2020מחר בבוקר יבדקו שוב ויחליטו בהתאם, אם הבטא תעלה מחר כרגע היא 470 , בטוח יכניסו לניתוח.
פוגע ברזרבה השחלתית????? מה זה אומר???? בבקשה תסביר לי בדחיפות כי אני בחורה צעירה בת 33 וארצה להביא ילדים כי אין לי בכלל.
הטיעון שחוזר על עצמו הוא שזה היריון חות רחמי שלישי וכדי לא חעבור את זה שוב כדאי לכרות את שתיהן.
אודה לעזרתך פרופסור !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)