בדיקת דם לאחר איקולמין מתי ביוץ?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת דם לאחר איקולמין מתי ביוץ?
    אדל
    27/10/2020

זה הבדיקה מהיום ערב טוב פרופ' אשמח לתשובה לקחתי פעם ראשונה איקוקלמין פעמים ביום מים החמישי למחזור אני היום ביום 20 נראה זקיק אתמול 8 מ"מ האם יהיה ביוץ מאוחר זה מהיום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה

פרופ` דוד בידר
    27/10/2020

לרוב , הביוץ מופיע בין יום 4 ל 10 אחרי לקיחת הכדור האחרון.
    את בדיקת הרם ו אולטרה סאונד מריך לעשות , פעם ראשונה, 5 ימים לאחר לקיחת הכדור האחרון כך שלא ברור לי איזה מעקב עשית ולמה נעשתה הבדיקה ביום 20.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה אשמח למענה

אדל
    27/10/2020

עשיתי אולטרא סאנד מהיום 11 למחזור כמעט כל יום עשיתי בדיקות דם וזה מהיום וראו זקיק של 8 אתמול אשמח היה כבר ביוץ כי פרוגסטרון מהיום 12 שעשיתי בדיקת דם פרגסטרון 2 והיום זאת הבדיקה האחרונה של היום אני ביום העשירי היום מהכדור האחרון התחלתי אולטרא סאונד ובדיקות גם מהיום 11 למחזור מהיום השני שגמרתי את איקולמין עם אפשר למחוק את הבדיקות דם לא מליחה שפירסמתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ` דוד בידר
    28/10/2020

אם היה תהליך שבו הפרוגסטרון עלה כשהזקיק קטן זה סיבוך של הטיפול בתרופות ויש לעבור לטיפול אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו