השתרשות העובר בשבועיים עד הבטא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• השתרשות העובר בשבועיים עד הבטא
    לי
    07/11/2020

יש לי שאלה קצת מוזרה אבל שעלתה לי אחרי סבב קודם שהיה שלילי (אני חדשה בתהליך ה IVF)..מקווה שאצליח להסביר את עצמי כמו שצריך.
    מרגע ההחזרה יש שבועיים עד לבטא.
    ביום ההחזרה מחזירים עובר ואחרי שבועיים בודקים בטא, במידה והבטא שלילית, יש דרך לדעת מתי בשבועיים האלה העובר הפסיק להתפתח?
    פשוט יש מצב שזה קורה ממש בהתחלה וממשיכים תמיכה על ריק ומעניין אותי לדעת אם זה קורה בהתחלה או אפילו באמצע השבועיים אולי אפשר לבדוק למה זה קורה בדיוק בזמן הזה.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתרשות

פרופ` דוד בידר
    07/11/2020

השתרשות מתבצעת ביום החזרת העובר עד יומיים לאחר החזרתו.
    עובר שמשתרש מתחיל להפריש לדם האם הורמון ההריון , עקב רמות קטנות בתחילה ,אפשר למדוד את ההורמון בין יום 9-10 לאחר החזרתו.
    היות וקודם לא ניתן לזהות רמות נמוכות, אלא רק כעבור כ 9-10 ימים, כאשר הבדיקה מופיעה חיובית או לא , רק אז אנחנו יודעים אם השתרש או לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייב להיות דימום השתרשות?

לי
    07/11/2020

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייב

פרופ` דוד בידר
    07/11/2020

אני לא חושב שיש בכלל דבר כזה ״דימום של השתרשות״

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו