מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זריקת אוביטרול בשבת בבוקר וביוץאדל09/11/2020
זקיק ימין 16. 19 שמאל ציסטה 40 מ"מ וזקיק 22 על 24. פעמים ביום איקוקלמין ביום 5 לווסת יום 32 לווסת ללא ביוץ מעקב זקיקים יום 32 ווסת הומלץ אוביטרול בשבת בבוקר זריקה ב.ד ראשון אסטרדיול 2500 lh ירד ל 9.20 פרוגסטרום 8.8 עלה פעם ראשונה לאחר 24 שעות מאוביטרול קיימתי יחסים לא בשישי לפני הזריקה אלא חמישי לילה מוצאי שבת וראשון לילה היום אולטראסונד אין ציסטה ירד 13 מ"מ זקיק נראה אולי גופיף צהוב ללא נוזל דוגלס אין ציסטות וב.ד היום אוסטרידיל ירד 740 . Lh ירד 6.40 פרוגסטרום 7.6 השאלה שלי קיימתי יחסים חמישי שבת לילה וראשון לילה לא בשישי שבבוקר הזריקה זה מהווה בעיה לזריקת אוביטרול למה ירד לי מ 2500 ל 740 למחרת להיום הכוונה למה אין נוזל דוגלס האם כבר בייצתי אתמול אחרי 28 שעות וקיימתי בלילה לאחר 17 שעות ולילה אחרי 39 שעות למה ירדו היום הבדיקות (עבר) לידה ראשונה טבעי לפני 7 שנים וניסיון להיכנס לפני חצי שנה שוב איך הבדיקות הדם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זריקה
פרופ` דוד בידר09/11/2020מרגע זריקת האוביטרל מתחילים תהליכי ביוץ, וכעבור 36-40 שעות אחרי הזריקה יהיה ביוץ בטוח.
לא עודים שום בדיקות אירי מתן אוביטרל ואין להן שום משמעות.
אםהקיממת יחסים ביום ראשון בערב אז זה זמן הביוץ המדוייק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הרופא אמר שלפני הזריקה אוביטרול ולמה אין נוזל וא
אדל09/11/2020למה הרופא אמר שלפני הזריקה אוביטרול חייב קיום ולא שבת בהוקר קיימתי מוצאי שבת וראשון בלחלה אני לא מטופלת בפריון אלא ניסיתי פעם ראשונה איקוקלומין ובהמלצה ללא ביוץ אני הזרקתי אוביטרול ולמה אין נוזל דוגלס איך בבוקר של ראשון לאחר 24 שעות היה 8.8 פרוגסטום והיום אין נוזל אבל אולי גופיף צהוב וכל הציסטות נעלמו תודה תןדה יישר כח על ההתייחסות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה
פרופ` דוד בידר10/11/2020אני לא בדיוק מבין מה את כותבת.
כאשר רופא אומר לקיים יחסים לפני אוביטרל זה כי יכול להיות ביוץ מהורמון שלך.
בכלנאופן תמיד עד ביוץ אחרי אוביטרל ואם ניתן לפני שהביוץ שלך קרה אז זה יהיה 36-40 שעות אחרי הזריקה.
המדד החשוב לביוץ זה עליית פרוגסטרון בדם
נוזל וכל הדברים האחרים לא תמיד מופיעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)