נטילת איקוקלמין ואוביטרול בחודש שעבר

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• נטילת איקוקלמין ואוביטרול בחודש שעבר
    אדל
    28/11/2020

חודש שעבר לקחתת 100 קיקולמין פרופיל הורמנלי אוסטרדיול 384 היה לי ציסטה 44 מ"מ 0h 0.73. Tsh2.56 lh 4.60 fsh 6.70 פרולקטין 185 פרוגסטרום 2 טוסורון 1.00 andros 3.95 dhea 1.91
    והחודש הזה אוסטרדיול 146 אין ציסטה הסתדר מחודש שעבר oh 0.58. טי אס איץ 2.24 lh 5.80
    Fsh עלה לעשרים חודש שעבר 6.7 האם מהאיקוקלומין??
    Lh5.80 פרולקטין 124.7. פרוגסטרון 2 טוסטרון 0.70
    האם לעלות את המינון היה 100 ביום איקוק כי החודש יצא לי 20 fsh שפעם ראשונה יצאה תוצאה כזו האם מהאיקולמין חודש שעבר
    מה אתה ממליץ להתחיל איזה הורמון מה מומלץ יש לי בבית 200 גרם ליום איקוקלומין ואוביטרול האם לנסות או טיפול אחר מה מומלץ ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חודש

פרופ` דוד בידר
    29/11/2020

אין מספיק נתונים על מה שאת כותבת.
    גיל, בעיית הפריון וכו׳.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חודש שעבר איקוקלמין ואוביטרול

אדל
    29/11/2020

אני בת 45 ואין שום בעיות הבאתי לפני 4 שנים ילדה טבעי חודש אחד מהחתונה אך אני ובעלי נפרדנו התגרשנו והתחתנו שוב בקורונה וכמה חודשים מנסה והתחלתי איקוקלומין מפורמים לא נראה איזה בעייה בביוץ אך חודש שעבר 100 מג ביום ציסטה 44 מ"מ ואוביטרול עשה את הביוץ אבל בסוף לא צלח 4 זקיקים בגודל 22 מ"מ לאחר האוביטרול מה אתה כן ממליץ יש לי איקוקלו 200 ממ ליום עכשיו בבית רוצה לנסות טיפול אחר לגמרי מה אתה ממליץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חודש

פרופ` דוד בידר
    29/11/2020

לא מכיר טיפול כזה בגיל שלך.
    בגילך צריך לברר מה מצב השחלות.
    יש לעשות פרופיל הורמונלי לפני כל טיפול.
    העניין של הגירושין והחתונה לא רלוונטיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת מה הפרופיל שולחת לך

אדל
    30/11/2020

שולחת לך את הפרופיל של חודשים נאחרונים ואיזה טיפול אתה ממליץ איזה דחיפנ כדי להרות גיל 45 שלחתי פרופיל איזה טיפול אתה ממליץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופיל

פרופ` דוד בידר
    30/11/2020

רמת הורמון ה FSH עשרים הוא לא בגלל הכדורים. רמה כזו מראה שהרזרבה נמוכה.
    כשיגיע הוסת הקרוב תחזרי על בדיקות דם ל LH, FSH, E2
    Progesterone.
    אז, אם ה FSH, שוב גבוה אז אין מה לטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו