חשש מכל הסיפור של ההרדמה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חשש מכל הסיפור של ההרדמה
    מירי
    18/12/2020

מקוה שתוכלצלשפוך לי קצת אור על המצב, למרטת שלא בטוחה שזה הפורום המתאים...
    בשבוע שעבר עברתי שאיבת ביציות. למרות שתמיד מוצאים לי וריד בקלות, הפעם המרדים לא ממש מצא וחפר לי ביד, לפי הכאב, נראה לי עד עומק השריר. כשמצא אמר שהוריד התפוצץ (למרות שאין לי שטף דם). עבר לוריד בגב היד ולא הצליח ואז עבר לוריד על הזרוע והצליח. תוך כדי כל זה השאיר את המחטים במקומות שהכניס מבלי להוציאן. במקביל המד לחץ דם לחץ לי ביד השניה בלי סוף (כאילו נתקע בשלב הזה שמודד ולוחץ) וגרם לי לכאב בלתי נסבל. תוך כדי אמרתי שזה כואב אבל המרדים צרח עלי ואיים שירדים אותי עם גז. במהלך הטיפול דבר עם הרופא המטפל ולא השגיח, ואחת האחיות אמרה לי שלכמה רגעים האקו לב הפסיק לצפצף. החויה לא היתה לי נעימה ואני גם קצת חוששת מהשלכות של אבוד חמצן. אשמח לשמוע האם נתקלת במקרה בו הלחץ דם יורד ולא מוצאים וריד? והאם ידוע לך האם הפסקת הפעימות מעידה על חוסר חמצן או שיכולה להיות רק תקלה טכנית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשש מכל הסיפור של ההרדמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לטעמי מדובר בהפרעה טכנית שמתרחשת לעיתים,באותה מידה קשיים במציאת וריד לעירוי אינם חזיון נדיר ומתרחשים בין היתר מירידת לחץ הדמם ותמט של כלי הדם

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    19/12/2020

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו