אחרי בדיקת בטא שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי בדיקת בטא שאלה
    מרים רוזנבליט
    24/12/2020

שלום פרופסור אני בת 43 לאחר 2 עוברים טריים ללא בעיות מיוחדות כלל היום 24.12 עשיתי בדיקת בטא ראשונה אחרי 14 יום מההחזרה ואמרו לי שזה בטא 12 ואמרו לי שזה גבולי בסדר יש הריון ביקשו ממני לעשות בדיקת נוספת ביום ראשון רציתי לדעת האם יש סיכוי עדין שההריון יתפתח ויתכן גם הריון מבטא כזאת? וכמה בטא צריך להיות ביום ראשון בערך כדי לדעת שזה תקין מבטא כזאת? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי בדיקת בטא שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי

פרופ` דוד בידר
    24/12/2020

הסיכויים להריון תקין אחרי בטא 12 בגילך הם אפסיים.
    יש לעקוב אחרי הבטא כדי לראות שנעלמת לחלוטין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי בדיקת בטא שאלה

מרים רוזנבליט
    24/12/2020

אז רציתי לדעת לפי תשובתך מתי אמור להתאפס הבטא תוך כמה זמן אמור להגיע המחזור? יש לי לציין שזה הריון השני שאני נקלטת הריון ראשון היה ספונטני אך חוויתי הפלה עכשיו התחיל בהריון וגם לא צלח. אז מה אפשרי לעשות לטיפולים הבאים כדי שזה יצליח? והאם יש סיכוי פעם הבאה או מתישהו להריון תקין תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי

פרופ` דוד בידר
    24/12/2020

לאחר בדיקת הבטא שניה אפשר יהיה לדעת מה קורה.
    ברגע שהבטא שלילית אפשר להתחיל טיפול.
    לגבי הסיכויים בגילך, הדבר תלוי בבדיקת הפרופיל ההורמונלי ובתגובות לטיפול ומצב העוברים.
    בכל מקרה בגיל זה הסיכויים נמוכים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו