מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדיקת הורמונים יום שלישי למחזורעדי07/01/2021
בדיקת הורמונים נעשתה ביום השלישי למחזור ...נראה שהיא לא תקינה
ואולטרסאונד נעשה יומיים בתום המחזור.
שלחו אותי לבדיקות חוזרות במחזור הבא .
לצערי לא קבלתי מחזור (בדיקת הריון שלילית) ותמיד המחזור שלי מדוייק כל 27-28 יום.
האם הבדיקות שמצורפות מעידות על הסיבה שלא קבלתי מחזור?
והאם בכל זאת למרות שאין מחזור כדי לי לגשת לבדירקה ההורמונים והאולטרסאונד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה
פרופ` דוד בידר07/01/2021שלחת אולטרה סאונד
היכן בדיקות הדם,?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם
עדי07/01/2021
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה
פרופ` דוד בידר07/01/2021בדיקת הדם אינה במחזור ולפי התוצאות הן מתאימות לרמות שלפני הביוץ כך שאת צריכה לקבל וסת כשבועיים מבדיקה זו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקת דם נעשתה כשהייתי במחזור ביום השני שלו.
עדי07/01/2021אין פה בילבול זה נעשה במחזור .
נראה שהתוצאות מעידות על בעיה בפני עצמה
וזה היה לפני יותר מחודש ועד כה לא קבלתי שזו נראה כבעיה נוספת אני מנסה להבין אם התוצאות הבעתיות גם קשורות לאי קבלת המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון: ביום השלישי למחזור לא השני
עדי07/01/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות
פרופ` דוד בידר08/01/2021מה שחשבת שהיה מחזור אינו מחזור.
רמת האסטרוגן מאוד גבוהה ולא יכולה להיות בוסת.
אם היית ממשיכה בבדיקות הדם היה מתברר שהיה ביוץ ,ולכן את עתידה לקבל וסת שוב כמו שאמרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעבר חודש פלוס מאז ולא קבלתי
עדי08/01/2021תודה על התשובה אני לא לגמרי הבנתי מה התכוונת....זה היה ממש מחזור רגיל לכל דבר בצבע זרימה הכל רגיל גם זה היה בתאריך המדוייק של המחזור שלי.
ומה הכוונה אם הייתי ממשיכה בבדיקה? לא היה לזה המשך. התבקשתי לעשות שוב בדיקה במחזור הבא אבל פשוט לא קבלתי ועבר כבר חודש פלוס ( אני מסבירה שלא קבלתי כעבור שבועיים כי עבר כבר חודש פלוס )...האם בכל זאת לגשת לבדיקה למרות שלא קבלתי מחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוסת
פרופ` דוד בידר08/01/2021תחזרי על בדיקת דם לאסטרוגן פרוגסטרון ובטא ביום א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)